Search
Close this search box.
Όσκαρ 2024

Όσκαρ 2024: Ποιοι θα διεκδικήσουν τα χρυσά αγαλματίδια;

Όσκαρ 2024: Οι προβλέψεις του Variety ήρθαν στη δημοσιότητα και έρχονται για κα ικανοποιήσουν την περιέργεια μας για τις υποψηφιότητες στα Όσκαρ.  

Οι προβλέψεις για τα βραβεία Όσκαρ 2024, παρουσιάζουν πιθανούς υποψηφίους για την κατηγορία “Καλύτερος ηθοποιός”. Επισημαίνονται αξιοσημείωτες ερμηνείες από διάφορες ταινίες, όπως η συναρπαστική ερμηνεία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία της Apple “Killers of the Flower Moon” και ο συναρπαστικός ρόλος του Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ στην ταινία της Searchlight “Chevalier”.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Καθώς προχωρά η χρονιά, μικρότερες ταινίες και οι ηθοποιοί τους κερδίζουν την προσοχή, όπως ο Cillian Murphy στο “Oppenheimer” του Christopher Nolan και η ερμηνεία του Ryan Gosling στο “Barbie” της Greta Gerwig. Παρά τους πιθανούς δευτερεύοντες ρόλους, η ερμηνεία του Gosling εξετάζεται για την κατηγορία των πρωταγωνιστών. Το άρθρο αναφέρει επίσης τις επερχόμενες κυκλοφορίες ταινιών και τον αντίκτυπο των φθινοπωρινών φεστιβάλ όπως η Βενετία, το Telluride και το Τορόντο στην περίοδο των βραβείων.

Το Netflix, ένας σημαντικός παίκτης και αναμένεται να έχει πολλούς υποψήφιους, όπως ο Colman Domingo στο “Rustin” του George C. Wolfe, που κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF). Επιπλέον, η πρώτη φημολογία περιβάλλει το “The Holdovers” του Alexander Payne, με πρωταγωνιστή τον Paul Giamatti, ο οποίος ελπίζει να συγκεντρώσει αναγνώριση μετά την απόρριψη του “Sideways” πριν από 20 χρόνια.

Το άρθρο του Variety αναγνωρίζει ότι κάποιες ταινίες μπορεί να προστεθούν ή να αφαιρεθούν από την εξέταση μέσα στο ημερολογιακό έτος, και ενώ είναι ακόμη νωρίς, τα πιόνια της περιόδου των βραβείων έχουν ήδη τεθεί σε κίνηση. Εν μέσω των συνεχιζόμενων απεργιών του Χόλιγουντ, τα φθινοπωρινά φεστιβάλ όπως στη Βενετία, το Telluride και το Τορόντο  θα καθαρίσουν περισσότερο το τοπίο για πιθανές ταινίες που αξίζουν βραβείο.

Διαβάστε περισσότερα:

Βραβεία Emmy 2023: Αναβάλλονται τα βραβεία – Τί συμβαίνει;

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr