Search
Close this search box.
Μάθιου Πέρι Κηδεία

Μάθιου Πέρι: Πραγματοποιήθηκε η κηδεία του με τη συνοδεία των συμπρωταγωνιστών του απ’ τα «Φιλαράκια» (ΦΩΤΟ)

Ο Μάθιου Πέρι συνοδεύτηκε, στην τελευταία κατοικία του, από φίλους και συγγενείς.

Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών το περασμένο Σάββατο, πέθανε στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής (τοπική ώρα, νωρίς το πρωί στην Ελλάδα). Σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών μέσων ενημέρωσης που καλύπτουν την τελετή, οι συμπρωταγωνιστές του από τα “Φιλαράκια” ήταν παρόντες για να τον αποχαιρετήσουν, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα εικόνες από την τελετή.

Φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν σε ένα νεκροταφείο που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο από τα στούντιο της Warner Brothers, όπου γυρίστηκε η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά. Αυτό το νεκροταφείο έχει αποτελέσει τον τόπο της τελευταίας ανάπαυσης για πολλές προσωπικότητες του Χόλιγουντ, όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μάικλ Τζάκσον και η Λουσίλ Μπολ.

Μάθιου Πέρι: Ήθελε η ζωή του να γίνει ταινία – Ποιος θα πρωταγωνιστούσε;

Ο Μάθιου Πέρι, γνωστός για τον εμβληματικό του ρόλο ως Τσάντλερ Μπινγκ στη σειρά δέκα κύκλων “Friends” από το 1994 έως το 2004, ανακαλύφθηκε άψυχος στην κατοικία του στο Λος Άντζελες, γεγονός που σκόρπισε θλίψη στο Χόλιγουντ και σε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Φωτογραφίες από σημαντική απόσταση, που δείχνουν τους παρευρισκόμενους στην κηδεία, δημοσιεύτηκαν από την ιστοσελίδα TMZ και την ηλεκτρονική έκδοση Page Six της New York Post. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συμπρωταγωνιστές του Matthew Perry στα “Φιλαράκια”, όπως η Jennifer Aniston, η Courtney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc και ο David Schwimmer, ήταν παρόντες, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ του TMZ. Το ρεπορτάζ του Page Six ανέφερε ότι ο πατέρας του ηθοποιού, John Bennett Perry, και ο πατριός του, Keith Morrison, ήταν επίσης παρόντες.

Για να χυθεί φως στα αίτια του πρόωρου θανάτου του ηθοποιού, αναμένουμε την έκθεση του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Δείτε τις φωτογραφίες από την κηδεία του Μάθιου Πέρι:

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr