Search
Close this search box.
Μάθιου_Πέρι_Τζένιφερ_Άνιστον_επικοινωνία

Μάθιου Πέρι: Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε την επικοινωνία που είχαν πριν πεθάνει – Οι συγκινητικές της δηλώσεις

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Μάθιου Πέρι πριν αυτός φύγει από την ζωή, προκαλώντας συγκίνηση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η Τζένιφερ Άνιστον, αποκάλυψε την ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε με τον εκλιπόντα Μάθιου Πέρι λίγες ώρες πριν εκείνος φύγει από τη ζωή. Η σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Πέρι ήταν πολύ χαρούμενος και υγιής.

«Ήταν χαρούμενος, αυτό είναι το μόνο που ξέρω. Μιλούσα μαζί του με μηνύματα κυριολεκτικά εκείνο το πρωί. Δεν πονούσε. Δεν έδινε κάποια μάχη. Ήταν χαρούμενος. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι ήταν πραγματικά υγιής. Είχε δουλέψει τόσο σκληρά για αυτό. Πραγματικά αντιμετώπισε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας λείπει πολύ. Μας έκανε να γελάμε τόσο πολύ..», δήλωσε η Άνιστον στο Variety με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας ότι μίλησε μαζί του την ίδια ημέρα πριν φύγει από την ζωή.

Να θυμίσουμε ότι ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του ξημερώματα Κυριακής στις 29 Οκτωβρίου σκορπίζοντας θλίψη σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό -και μη- κόσμο αλλά και στους fans του που τον αγάπησαν μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια».

Ελληνικά Χριστούγεννα: Τα 7 έθιμα που αναβιώνουν κάθε Δεκέμβρη

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr