Search
Close this search box.
ΚΠΙΣΝ_εορταστικό_πρόγραμμα

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Εορταστικό πρόγραμμα με ελεύθερη είσοδο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Για ακόμα μια χρονιά, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει εορταστικό πρόγραμμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με δωρεάν είσοδο.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα υποδεχτεί και φέτος τη νέα χρονιά με ανοιχτές τις πύλες του, και πολλές εκπλήξεις για το κοινό. Με τους ηθοποιούς Νάντια Κοντογεώργη και Μίνω Θεοχαράκη να είναι οι οικοδεσπότες της γιορτής.

Η Αφροελληνίδα τραγουδίστρια Idra Kayne θα ανοίξει το εορταστικό πρόγραμμα στις 22:30 την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με τη 10μελή ορχήστρα της να την συνοδεύει, σε μια συναυλία με disco, soul, hip hop και RnB επιτυχίες.

Η αλλαγή του χρόνου θα έρθει με ένα θεαματικό σόου από πυροτεχνήματα, που θα φωτίσουν τον αττικό ουρανό, με το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) να δίνεται τα πρώτα λεπτά του νέου έτους.

Εν συνεχεία, θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά, με τον Βρετανό DJ Bill Brewster ενώ σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι. Ενώ παράλληλα, θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 02:00 το πρωί το Παγοδρόμιο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για όσους θέλουν να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά κάνοντας φιγούρες στον πάγο ή βγάζοντας φωτογραφίες στις εντυπωσιακές Φωτιστικές Εγκαταστάσεις. Κεράσματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις ολοκληρώνουν το σκηνικό της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ.

Το εορταστικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 αλλά και τον ιστότοπο snfcc.org και όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με δωρεάν είσοδο.

Αλβανία: Διακινούσαν έργα τέχνης από την Ελλάδα συνολικής αξίας 1,5 εκατ. ευρώ (BINTEO)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr