Search
Close this search box.
Κάλλας Παρίσι ταινία

“Callas – Paris, 1958”: Η θρυλική παράσταση της Μαρίας Κάλλας στο Παρίσι γίνεται ταινία (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Η ταινία “Callas – Paris, 1958” παρουσιάζει το εξαιρετικό ντεμπούτο της Μαρίας Κάλλας στην όπερα του Παρισιού.

Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την γέννηση της Μαρίας Κάλλας, η πρόσφατα ανανεωμένη και πλήρως έγχρωμη ταινία “Κάλλας – Παρίσι, 1958” θα προβληθεί στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Η ταινία απεικονίζει το ντεμπούτο της Κάλλας στο Παρίσι και τη θρυλική της εμφάνιση στην Όπερα του Παρισιού στις 19 Δεκεμβρίου 1958. Τη συναυλία της, που πραγματοποιήθηκε για μία μόνο βραδιά, παρακολούθησαν ο Γάλλος πρόεδρος Κοτύ, ο Ζαν Κοκτώ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Windsor, ο Τσάρλι Τσάπλιν, η Μπριζίτ Μπαρντό και πολλοί άλλοι. Η Κάλλας άνοιξε με τον χαρακτηριστικό της ρόλο, το “Casta diva” της Νόρμα, ενώ ακολούθησε η σκηνή του “Miserere” από το “Il Trovatore” του Βέρντι και το “Una voce poco fa” από το “Il Barbiere di Siviglia”. Η παράσταση της Κάλλας ολοκληρώθηκε με μια πλήρως σκηνοθετημένη παράσταση της “Τόσκα”, Πράξη ΙΙ.

«Occupied City»: Μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του Στιβ ΜακΚουίν (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Το “Callas – Paris, 1958” είναι ανακατασκευασμένο από τις αρχικές κασέτες, έγχρωμο, με ανάλυση 4Κ και περιλαμβάνει ήχο surround Dolby Atmos, προσεκτικά μιξαρισμένο από τα Miraval Studios. Τη σκηνοθεσία και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Τομ Βολφ και Σάμιουελ Φρανσουά-Στάινγκερ, η ίδια ομάδα που βρίσκεται πίσω από το βραβευμένο ντοκιμαντέρ “Maria By Callas” (2017).

Η ταινία θα προβληθεί στην Ελλάδα και την Κύπρο στις 2 και 3 Δεκεμβρίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους.

Δείτε το τρέιλερ:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr