Search
Close this search box.
Hersha Parady

Η Hersha Parady από το «Μικρό σπίτι στο Λιβάδι» πέθανε σε ηλικία 78 ετών

Η Hersha Parady, η οποία κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών του “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” με την ερμηνεία της 1977-1980 ως δασκάλα του Walnut Grove και φίλη της οικογένειας Ingalls, Alice Garvey, πέθανε χθες στο Norfolk της Βιρτζίνια, μετά από χειρουργική επέμβαση τον περασμένο μήνα για καρκίνο του εγκεφάλου, μηνιγγίωμα. Ήταν 78 ετών.

Κλιντ Ίστγουντ: 10 ταινίες που μας πώρωσαν με το σκηνοθετικό του ταλέντο

Αν και η Hersha Parady έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1971 στη σειρά “Bearcats!” και εμφανίστηκε εκείνη τη δεκαετία στις σειρές “Mannix”, “The Waltons” και “CBS Afternoon Playhouse”, έκανε το ντεμπούτο της στον χαρακτηριστικό της ρόλο της δασκάλας του Μικρού Σπιτιού το 1977, ξεκινώντας μια σειρά τριών σεζόν που έμελλε να ολοκληρωθεί με ένα από τα πιο συγκλονιστικά και αξιομνημόνευτα επεισόδια της σειράς.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Η Hersha Parady μετά το Little House,  έκανε εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές όπως The Phoenix (1981), Unsolved Mysteries (1996), Second Noah (1996) και Kenan & Kel (1997).

Σύμφωνα με μια σελίδα GoFundMe που ξεκίνησε ο γιος της μετά τη διάγνωση του όγκου, η Hersha Parady είχε μετακομίσει από το σπίτι της στο Van Nuys της Καλιφόρνιας στο σπίτι της Peverall στο Νόρφολκ καθώς η ασθένειά της προχωρούσε. Ενώ η επέμβαση στον εγκέφαλο νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι φάνηκε αρχικά επιτυχής, η Parady στη συνέχεια εμφάνισε πνευμονία και τέθηκε σε αναπνευστήρα καθώς η κατάστασή της επιδεινωνόταν.

Με καταγωγή από την πόλη Berea του Οχάιο, η Parady ξεκίνησε να παίζει στο Cleveland Play House πριν μετακομίσει στο Λος Άντζελες και ξεκινήσει την τηλεοπτική της καριέρα. Επιβιώνει από τον Peverall, τον γιο της με τον αείμνηστο John Peverall, παραγωγό των ταινιών The Deer Hunter και The Man Who Fell To Earth.

Δράκουλας: Οι επιστολές του έδειξαν πως έπασχε από σπάνια ασθένεια

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr