Search
Close this search box.
creed (1)

Η ταινία της ημέρας στην TV: «Assassin’s Creed» – ΣΚΑΪ

Η ταινία συνδυάζει την ιστορική περιπέτεια με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, διερευνώντας τα θέματα της ελεύθερης βούλησης, τις συνέπειες της εξουσίας και την παλαιά σύγκρουση μεταξύ των δύο φατριών.

Netflix: Οι ταινίες και σειρές που έρχονται τον Ιανουάριο του 2024

Μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες, ο Κάλουμ Λιντς (που υποδύεται ο Michael Fassbender), βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ανακαλύπτει την καταγωγή του από μια μυστηριώδη κρυφή αδελφότητα, τους Assassins. Ο Κάλουμ αποκτά φοβερές γνώσεις και ικανότητες, ετοιμάζοντας τον εαυτό του να αντιμετωπίσει την οργάνωση Templar στο παρόν.

Καθώς εξελίσσεται η ιστορία, ο Κάλουμ πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τους σύγχρονους Assassins για να αντιμετωπίσουν τον παντοδύναμο εχθρό και να διαφυλάξουν τα μυστικά που κρύβει η αδελφότητα. Η ταινία διερευνά τον αγώνα του Aguilar ενάντια στους Templars και τον ηγέτη τους, Alan Rikkin (που υποδύεται ο Jeremy Irons), ενώ η Marion Cotillard στο ρόλο της Σόφια Ρίκκιν είναι μια επιστήμονας που έρχεται σε σύγκρουση με τους Ναΐτες.

Μέσα σε αλληλουχίες δράσης τόσο σε ιστορικά όσο και σε σύγχρονα περιβάλλοντα, ο Callum ανακαλύπτει τον κεντρικό ρόλο του στη συνεχιζόμενη μάχη μεταξύ Assassins και Ναϊτών. Ενώ η ταινία έλαβε διφορούμενες κριτικές, προσπαθεί να φέρει την πλούσια αφήγηση της σειράς βιντεοπαιχνιδιών στη μεγάλη οθόνη.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Παρασκευή 29/12/23 στις 00:45, ΣΚΑΪ
  • Έτος: 2016
  • Χώρα: ΗΠΑ
  • Διάρκεια: 115 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κέρζελ
  • Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Φασμπέντερ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζέρεμι Άιρονς, Σάρλοτ Ράμπλινγκ

ΕΝΝΙΟ: Το ντοκιμαντέρ που χρειαζόμασταν για τον η Ennio Morricone δια χειρός Giuseppe Tornatore (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr