Search
Close this search box.
Kingsman_ The golden circle

Η ταινία της ημέρας στην TV 04/02: «Kingsman: Ο χρυσός κύκλος» – ANT1

Το “Kingsman: The Golden Circle” είναι μια ταινία δράσης-κωμωδίας του 2017 σε σκηνοθεσία Matthew Vaughn, sequel της ταινίας του 2014 “Kingsman: The Secret Service”.

Έμα Στόουν: Ξεσπά σε κλάματα με θαυμαστή της στο φάσμα του αυτισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία ακολουθεί τον Eggsy Unwin (Taron Egerton), έναν ικανό πράκτορα της μυστικής κατασκοπευτικής οργάνωσης Kingsman, καθώς συνεργάζεται με τους Αμερικανούς ομολόγους τους, τους Statemen, για να αποτρέψουν μια παγκόσμια απειλή. Τα κεντρικά γραφεία του Kingsman καταστρέφονται, οδηγώντας τους Eggsy και Merlin (Mark Strong) να ζητήσουν βοήθεια από τους Statesmen, έναν οργανισμό παραγωγής ουίσκι με παρόμοια αποστολή.

Η ταινία αποτελείται από ένα θεσπέσιο καστ, συμπεριλαμβανομένων των Colin Firth, Julianne Moore, Halle Berry, Channing Tatum και Jeff Bridges. Το “Kingsman: The Golden Circle” έλαβε μικτές κριτικές, με τις σεκάνς δράσης και το χιούμορ να κερδίζουν τους κριτικούς, οι οποίοι επέκριναν τον ρυθμό και την υπερβολική βία του.

Στο box office, η ταινία σημείωσε επιτυχία, συγκεντρώνοντας πάνω από 410 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Αν και δεν πέτυχε την ίδια κριτική αναγνώριση με τον προκάτοχό του, διατήρησε μια πιστή βάση θαυμαστών. Η ταινία κέρδισε επίσης υποψηφιότητες για Καλύτερη Ταινία Δράσης στα Critics’ Choice Movie Awards και βραβείο Saturn για το καλύτερο μοντάζ.

Παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε μεγάλα βραβεία, το “Kingsman: The Golden Circle” παραμένει μια αξιοσημείωτη δόση στο franchise, συνδυάζοντας συγκινήσεις κατασκοπείας με κωμικά στοιχεία και κομψές σεκάνς δράσης. Η επιτυχία του άνοιξε το δρόμο για τη συνέχιση της σειράς Kingsman, με πρόσθετες ταινίες και spin-off προγραμματισμένες στο μέλλον.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Κυριακή 04/02/24 στις 01:15, ANT1
  • Χώρα: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Διάρκεια: 141 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Matthew Vaughn
  • Πρωταγωνιστούν: Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry, Elton John, Channing Tatum
    Jeff Bridges

Μπραντ Πιτ – Ταραντίνο: Έρχονται με νέα συνεργασία για τη δέκατη ταινία του σκηνοθέτη

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr