Search
Close this search box.
The Pledge

Η ταινία της ημέρας στην TV 03/02: «Η υπόσχεση» – MEGA

Το “The Pledge” είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που κυκλοφόρησε το 2001, σε σκηνοθεσία Σον Πεν.

12 ατάκες από τα «Φθηνά Τσιγάρα» αφηγούνται πως το Σ΄ αγαπώ είναι μια μονάχα ερώτηση: «Μ΄ αγαπάς;»

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τον Τζέρι Μπλακ, τον οποίο υποδύεται ο Τζακ Νίκολσον, ένας συνταξιούχος ντετέκτιβ που μπλέκεται σε μια σκοτεινή και στοιχειωμένη υπόθεση δολοφονίας. Η πλοκή ξεκινά με την τελευταία μέρα του Τζέρι στη δουλειά, όπου υπόσχεται στους γονείς ενός νεαρού θύματος ότι θα βρει τον δολοφόνο.

Καθώς αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία και πλησιάζει περισσότερο στην αλήθεια, συνειδητοποιεί ότι η υπόθεση μπορεί να είναι πιο περίπλοκη από ό,τι αναμενόταν.

Η ταινία περιλαμβάνει ένα αστρικό καστ, συμπεριλαμβανομένων των Aaron Eckhart, Robin Wright και Vanessa Redgrave, μεταξύ άλλων. Εξερευνά θέματα δικαιοσύνης, εμμονής και την επίδραση τραυματικών εμπειριών στην ανθρώπινη ψυχή.

Η σκηνοθετική προσέγγιση του Σον Πεν συμβάλλει στην ατμοσφαιρική ένταση και το ψυχολογικό βάθος της ταινίας, καθιστώντας το «The Pledge» ένα συναρπαστικό θρίλερ. Η αφήγηση παίρνει απροσδόκητες στροφές μέχρι το ανησυχητικό και διφορούμενο τέλος της ταινίας.

Το «The Pledge» ξεχωρίζει για την ατμοσφαιρική κινηματογράφηση, τις έντονες ερμηνείες του και την εξερεύνηση ηθικών και ψυχολογικών πολυπλοκοτήτων στο πλαίσιο ενός μυστηρίου δολοφονίας. Έλαβε μικτές κριτικές κατά την κυκλοφορία, αλλά έκτοτε κέρδισε την αναγνώριση για τη μοναδική αφήγηση και την συναρπαστική ερμηνεία του Nicholson.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Σάββατο 03/02/24 στις 01:30, MEGA
  • Χώρα: ΗΠΑ
  • Διάρκεια: 123 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Sean Penn
  • Πρωταγωνιστούν: Jack Nicholson, Benicio del Toro, Aaron Eckhart, Helen Mirren, Tom Noonan, Robin Wright Penn, Vanessa Redgrave, Mickey Rourke, Sam Shepard, Lois Smith, Harry Dean Stanton

«28 Years Later»: Ο Κίλιαν Μέρφι εκφράζει έντονο ενδιαφέρον για το σίκουελ της ζόμπι ταινίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr