Search
Close this search box.

Η ταινία της ημέρας στην TV: «Η Χαμένη Ήπειρος» – ΣΚΑΪ

Η ταινία συνδυάζει το χιούμορ με την περιπέτεια, προσφέροντας μια μοναδική και διασκεδαστική εικόνα της κλασικής ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1970.

Η εκκεντρική επιλογή ρόλου του Ντεπ στο εργοστάσιο σοκολάτας: Ο Γουίλι Γουόνκα και το καπέλο του

Το “Land of the Lost” (2009), μια κωμωδία επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία του Μπραντ Σίλμπερλινγκ. Η ιστορία ακολουθεί τον Dr. Ο Rick Marshall, τον οποίο υποδύεται ο Will Ferrell, ένας ντροπιασμένος παλαιοντολόγος, μαζί με την ερευνητική βοηθό του Holly Cantrell και έναν επιζώντα ονόματι Will Stanton. Ανακαλύπτουν τυχαία μια πύλη χρόνου-χώρου που τους μεταφέρει σε ένα μυστηριώδες και επικίνδυνο ενναλακτικό σύμπαν.

Σε αυτή την παράξενη γη, που κατοικείται από δεινόσαυρους, απόκοσμα πλάσματα που μοιάζουν με πρωτεύοντα που ονομάζονται Pakuni και άλλες παράξενες οντότητες, το τρίο πρέπει να περιηγηθεί σε διάφορες προκλήσεις για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο επιστροφής πίσω στο σπίτι. Συναντούν έναν T. rex που ονομάζεται Grumpy, ένα πρωτεύον που ονομάζεται Chaka και αντιμετωπίζουν τον κακόβουλο Sleestak. Καθώς εξερευνούν αυτόν τον χαοτικό κόσμο, γεμάτο απροσδόκητες ανατροπές και κωμικές στιγμές, ο Μάρσαλ προσπαθεί να εξαργυρώσει την επιστημονική του φήμη.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Πέμπτη 21/12/23 στις 22:20, ΣΚΑΪ
  • Έτος: 2009
  • Χώρα: ΗΠΑ
  • Διάρκεια: 102 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Μπραντ Σίλμπερλινγκ
  • Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Φέρελ, Ντάνι Μακ Μπράιαντ, Άννα Φρίελ

Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει μαγικά: Το εντυπωσιακό ΑΙ τρέιλερ που κατακτά το διαδίκτυο

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr