Search
Close this search box.
Μια μητέρα εκδικείται

Η μοναδική Χίλαρι Σουάνκ στη νέα ταινία «Μια μητέρα εκδικείται» (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Η ερμηνεία της Χίλαρι Σουάνκ στη νέα της ταινία «Μια μητέρα εκδικείται» αναμένεται με αγωνία. 

Η βραβευμένη με 2 Όσκαρ, Χίλαρι Σουάνκ, υποδύεται μια δημοσιογράφο που μετά τη δολοφονία του γιου της σχηματίζει μια απίθανη συμμαχία με την έγκυο κοπέλα του για να εντοπίσει τους υπεύθυνους για τον θάνατό του. Μαζί, αντιμετωπίζουν έναν κόσμο ναρκωτικών και διαφθοράς.

Τζον Τραβόλτα: Θα συμμετέχει στη τελευταία ταινία του Ταραντίνο «The Movie Critic»;

Η ταινία “Η καλή μητέρα” είναι το είδος της ταινίας που θα μπορούσε να βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Αυτή η καταθλιπτική ιστορία διαδραματίζεται στην πόλη Albany της Νέας Υόρκης, γύρω στο 2016.

 

Η πρωταγωνίστριά μας, η Μαρίσα Μπένινγκς (Χίλαρι Σουάνκ), είναι δημοσιογράφος που εργάζεται για την Albany Times-Union, γεγονός που υποδηλώνει ότι ίσως η ταινία βασίζεται σε πραγματικό ρεπορτάζ.

Τον Ιούλιο του 2022, το Variety ανέφερε ότι ο Miles Joris-Peyrafitte θα σκηνοθετούσε την ταινία, που τότε είχε τον τίτλο Mother’s Milk, την οποία είχε γράψει μαζί με τη Madison Harrison. Οι Hilary Swank, Olivia Cooke και Jack Reynor είχαν επιλεγεί για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο Joris-Peyrafitte δήλωσε στο People ότι η ιδέα της ταινίας προήλθε από συζητήσεις στο πλατό για την επιδημία των οπιοειδών κατά τη διάρκεια της σκηνοθεσίας της ταινίας As You Are (2016).

Τα κύρια γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν από τον Ιούνιο έως τον Ιούλιο του 2022 στο Όλμπανι της Νέας Υόρκης. Τα γυρίσματα έγιναν στο Times Union, στην Empire State Plaza, στο Καπιτώλιο, στο σταθμό Amtrak στο Rensselaer και σε ένα κατασκευασμένο σκηνικό μέσα στο οπλοστάσιο της Λεωφόρου Νέας Σκωτίας (Troop B) στην πανεπιστημιούπολη του Sage College of Albany.

Μια Μητέρα Εκδικείται, 9 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

«Ανταρσία του Κέιν»: Το κύκνειο άσμα του Γουίλιαμ Φρίντκιν (ΤΡΕΙΛΕΡ)

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr