Search
Close this search box.
Γουίλιαμ Φρίντκιν ταινία

«Ανταρσία του Κέιν»: Το κύκνειο άσμα του Γουίλιαμ Φρίντκιν (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Ο Γουίλιαμ Φρίντκιν απεβίωσε πριν από την προβολή της τελευταίας του ταινίας, “Caine Mutiny Court-Martial“, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η φθίνουσα πορεία της υγείας του Γουίλιαμ Φρίντκιν οδήγησε την ασφαλιστική εταιρεία να απαιτήσει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που δεν θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ταινία, με το όνομα του Guillermo Del Toro να προτείνεται ως αντικαταστάτης.

Στην ταινία, μια σύγχρονη διασκευή της “Ανταρσίας του Κάιν”, πρωταγωνιστούν:

Οι Τζέισον Κλαρκ, Κίφερ Σάδερλαντ, Λαρς Ρέντινγκ στον τελευταίο του ρόλο και Μόνικα Ρέιμοντ.

Συγκέντρωσε ευνοϊκές κριτικές στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ξεπερνώντας την προηγούμενη προσπάθεια του Φρίντκιν για δικαστικό δράμα στο “Rules of Engagement”. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλμογραφία του Φρίντκιν περιλαμβάνει ένα αξιοσημείωτο τηλεοπτικό ριμέικ του “12 Angry Men”, με τους Τζακ Λέμον και Τζορτζ Σ. Σκοτ να μπαίνουν στους ρόλους που έπαιξαν οι Χένρι Φόντα και Λι Τζέι Κομπ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ταινία θα προβληθεί στο Showtime, παρά τις εκκλήσεις του Del Toro για περιορισμένη κινηματογραφική προβολή.

Είναι ενδιαφέρον ότι το τρέιλερ της ταινίας παραπέμπει στην τηλεοπτική δουλειά του Φρίντκιν, κλείνοντας έναν ποιητικό κύκλο, καθώς ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση. Αν και θα προτιμούσαμε μια κινηματογραφική εμπειρία, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πλατφόρμα που θα φέρει την ταινία στη χώρα μας.

Δείτε το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε εδώ:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Προς πώληση η βικτωριανή έπαυλη του θρυλικού Ρίτσαρντ Μπάρτον (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr