Search
Close this search box.
καρρας

Βασίλης Καρράς: Είχε ετοιμάσει τραγούδι για να κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά

Ο Βασίλης Καρράς είχε ετοιμάσει ένα τραγούδι, έχοντάς το ξεκινήσει από όταν βρισκόταν στην εντατική και θα κυκλοφορούσε με το νέο έτος.

6 σπαρακτικά ποιήματα βραχνάς του λογισμού μας

Ο Βασίλης Καρράς, ενώ βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έγραψε ένα τραγούδι που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αρχή του 2024. Το τραγούδι δημιουργήθηκε το Πάσχα, όταν ο Καρράς έλαβε ελπιδοφόρα αποτελέσματα εξετάσεών του και σχεδίαζε το μέλλον του. Ωστόσο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε το καλοκαίρι, και ενώ βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής, ολοκλήρωσε το τραγούδι.

«Το Πάσχα όταν έκανε εξετάσεις και πήρε τα αποτελέσματα, ήταν όχι απλά ελπιδοφόρα, έκανε σχέδια για το μέλλον. Το καλοκαίρι επιδεινώθηκε η κατάστασή του, είχε μπει τρεις φορές στην Εντατική. Σε μία από αυτές τις φορές, έγραψε ένα καταπληκτικό τραγούδι, ένα μυθικό τραγούδι όπως μου περιέγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον του. Όταν το ολοκλήρωσε, πήρε τηλέφωνο τον πολύ καλό του φίλο, τον Νίκο Μακρόπουλο. Ο Βασίλης Καρράς είχε πολλούς φίλους, στην καρδιά του όμως είχε λίγους και ένας από αυτός ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν πήγε και τον είδε ο Νίκος και του είπε να το βγάλει. Το έχει έτοιμο, όμως επειδή έγινε αυτό το αναπάντεχο δεν ξέρω τα σχέδιά του, ίσως το 2024 να το κυκλοφορήσει. Είναι ένα τραγούδι που θα λατρέψει ο κόσμος» ανέφερε η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου στην εκπομπή Super Κατερίνα, για τον Βασίλη Καρρά.

Βασίλης Καρράς: Υποδέχθηκαν τη σορό με χειροκρότημα – Το τελευταίο αντίο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πηγή εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr