Search
Close this search box.
Βασίλης Καρράς κηδεία

Βασίλης Καρράς: Υποδέχθηκαν τη σορό με χειροκρότημα – Το τελευταίο αντίο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η κηδεία του Βασίλη Καρρά πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη και πλήθος κόσμος επισκέφθηκε τον αγαπημένο καλλιτέχνη στο τελευταίο του ταξίδι. 

Η σορός του Βασίλη Καρρά τοποθετήθηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. σήμερα, επιτρέποντας στους φίλους και τους θαυμαστές του, εκπροσωπώντας ολόκληρη την πόλη, να τον αποχαιρετήσουν. Ήδη από τις 8 το πρωί, μια συγκέντρωση φίλων και θαυμαστών, κρατώντας λουλούδια, έφτασε στο ναό για να αποτίνει το ύστατο χαίρε στον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Παράλληλα, η πόλη, που λάτρεψε τον Καρρά, θα μεταδίδει αποκλειστικά τα τραγούδια του μέχρι αύριο, στο πλαίσιο τριήμερου πένθους.

Σύμφωνα με την επιθυμία του, ο Βασίλης Καρράς θα αναπαυθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τη γενέτειρά του, όπου είχε δημιουργήσει και μια επιχείρηση για να βοηθήσει την τοπική κοινωνία.

10 ερωτικά «καμώματα» από τον άρχοντα Βασίλη Καρρά (τα αγαπημένα μας)

Αντί για τα παραδοσιακά στεφάνια, η οικογένεια έχει ζητήσει συνεισφορές για τον παιδικό σύλλογο Φλόγα.

Χθες, στενοί συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν προσωπικά τον Βασίλη στο γραφείο τελετών απέναντι από το Κοιμητήριο της Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όπου είχε μεταφερθεί η σορός του. Ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος υπέκυψε στον καρκίνο σε ηλικία 70 ετών το απόγευμα της Κυριακής (24/12), πάλευε με την ασθένεια τους τελευταίους μήνες και διαγνώστηκε με κοροναϊό, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Βασίλης Καρράς κηδεία
ΙΝ ΤΙΜΕ / ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Βασίλης Καρράς κηδεία
ΙΝ ΤΙΜΕ / ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Πηγή φωτογραφιών

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr