Search
Close this search box.
"Ζάρι" Μαρίνα Σάττι

Αποκαλύφθηκαν οι 9 συνθέτες που έγραψαν το «Ζάρι» της Σάττι

Όπως αναφέρει το eurovisiofun.com, το τραγούδι “Zari” είναι μια συλλογική προσπάθεια με επικεφαλής τη Μαρίνα Σάττι, η οποία συνεργάστηκε με άλλους 8 καλλιτέχνες.

Για να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, στην ομάδα περιλαμβάνονται ο Gino the Ghost, δύο φορές νικητής Grammy, και ο Stolar Jay Lewit, γνωστός για συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Carly Rae Jepsen και η Demi Lovato.

Ο Palmer Jordan Richard, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Carly Rae Jepsen, και ο Duncan Laurence, ο νικητής της Eurovision 2019, συνέβαλαν επίσης στη σύνθεση του τραγουδιού.

Έλληνες καλλιτέχνες, όπως οι OGE, Vlospa, Nick Kodonas και Solmeister, αναγνωρισμένοι για τις συνεργασίες τους με τον Marseaux, είναι επίσης μέρος της δημιουργικής ομάδας.

Το ανούσιο τραγούδι της Σάττι συνουσιάστηκε με την ανούσια ταυτότητά μας 

 

Αναλυτικά, οι 9 συνθέτες που συμμετέχουν στην ελληνική συμμετοχή είναι οι εξής:

1. Palmer Jordan Richard
2. Stolar Jay Lewit
3. Μαρίνα Σάττι
4. OGE
5. Beshkov Konstantin Plamenov
6. Νίκος Κοντονάς
7. Γκίνο το φάντασμα
8. Vlospa
9. Solmeister

Το βιντεοκλίπ για το ζάρι

Τα γυρίσματα για το μουσικό βίντεο του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στο Μάλμε πραγματοποιήθηκαν με φόντο το εμβληματικό σκηνικό της Αθήνας, με τοποθεσίες όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Τα γυρίσματα κατέγραψαν επίσης άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, όπως η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο Αυστραλός σκηνοθέτης Zac Wiesel, υπεύθυνος για το βίντεο κλιπ ενώ τη συνολική καλλιτεχνική διεύθυνση της σκηνικής παράστασης της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision διαχειρίζεται ο Φωκάς Ευαγγελινός. Τη χορογραφία και τη διεύθυνση κίνησης ο Mecnun Giasar (Majnoon). Η καλλιτεχνική διεύθυνση παρέχεται από την NMR. Τη Marina Satti θα συνοδεύουν στη σκηνή της Malmö Arena τέσσερις χορευτές.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Σάττι – Γιουροβίζιον: Οι αντιδράσεις του ελληνικού Twitter στο άκουσμα της ελληνικής συμμετοχής

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr