Search
Close this search box.
μαρίνα σάττι

Σάττι – Γιουροβίζιον: Μόλις ακούσαμε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε το «Ζάρι», το τραγούδι και το βιντεοκλίπ που θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Το ανούσιο τραγούδι της Σάττι συνουσιάστηκε με την ανούσια ταυτότητά μας 

Η εκπομπή «Eurovision σε είδον», με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ1 και χάρισε στους τηλεθεατές μια πρώτη ματιά στην ελληνική συμμετοχή.

Η Μαρίνα Σάττι, εμφανώς ενθουσιασμένη, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και μίλησε για την έμπνευση του τραγουδιού, την προετοιμασία της για τον διαγωνισμό και τις ελπίδες της για την Ελλάδα.

Στο στούντιο, καλεσμένος ήταν και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στη Eurovision με τις επιτυχημένες συμμετοχές του. Μαζί του, οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι θα αναλάβουν φέτος τον σχολιασμό της Eurovision για την ΕΡΤ, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για το τραγούδι της Σάττι και τις πιθανότητες της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Δείτε παρακάτω την ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision του 2024:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Σάττι – Γιουροβίζιον: Οι αντιδράσεις του ελληνικού Twitter στο άκουσμα της ελληνικής συμμετοχής

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr