Search
Close this search box.
Ανίτα Πάλενμπεργκ ντοκιμαντέρ

Ανίτα Πάλενμπεργκ: Η μούσα των Rolling Stones γίνεται ντοκιμαντέρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ντοκιμαντέρ «Catching Fire: The Story of Anita Pallenberg» αφηγείται το πως η Ανίτα Πάλενμπεργκ συνάντησε τους Rolling Stones.

Τα δικαιώματα του ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, απέκτησε η Magnolia Pictures για την Βόρεια Αμερική. Μια παραγωγή της SK Global Entertainment που σκηνοθέτησαν οι Αλέξις Μπλουμ και Σβετλάνα Ζιλ.

Βασισμένο στα αδημοσίευτα γραπτά της Ανίτα Πάλενμπεργκ, την φωνή της μιμείται η Σκάρλετ Γιόχανσον. Η αφήγηση μιλάει για τα πρώτα χρόνια της Πάλενμπεργκ στη Ρώμη και τα σχολικά της χρόνια στη Γερμανία, και την επανάστασή της στα 19 της χρόνια που βρέθηκε στην Νέα Υόρκη, γνωρίζοντας πολύ λίγα Αγγλικά.

Η σκανδιναβική της εμφάνιση και η παρέα που έκανε με τον Άντι Γουόρχολ, της χάρισε την είσοδο στο χώρο του μόντελινγκ.

Στην διάρκεια ενός ταξιδιού της στο Μόναχο το 1965 παρακολούθησε συναυλία των Rolling Stones και γνώρισε το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Μπράιαν Τζόουνς. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι, με την Πάλενμπεργκ όμως να πραγματοποιεί στην συνέχεια πιο μακροχρόνια και ταραχώδη σχέση με τον Κιθ Ρίτσαρντς.

Ανίτα Πάλενμπεργκ ντοκιμαντέρ

Ο Κιθ Ρίτσαρντς αλλά και τα παιδιά τους Μάρλον και Άντζελα, εμφανίζονται στην ταινία. Ενώ επίσης το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει στιγμιότυπα και οικογενειακές φωτογραφίες, από τον ρόλο της στην ταινία «Barbarella» και τη ζωή της στην Ελβετία, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Οι Έιμον Μπόουλς και Ντόρι Μπέγκλεϊ (CEO της Magnolia Pictures) ανέφεραν: «Είχε βαθιά επίδραση στον πολιτισμό και τα ήθη της γενιάς της».

Δείτε το βίντεο:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Πηγές φωτογραφιών: 1, 2

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr