Search
Close this search box.
Έλον_Μασκ_επίθεση

Έλον Μασκ: Μέσω συνέντευξης που παραχώρησε «επιτέθηκε» στους διαφημιστές – Δείτε τι δήλωσε

Ο Έλον Μασκ προκάλεσε χαμό με τις πρόσφατες δηλώσεις του, με τις οποίες «επιτίθεται» στους διαφημιστές του X.

Πριν από λίγες ώρες στο DealBook Summit, ο Έλον Μασκ έδωσε συνέντευξη και κλήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ισραήλ. Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος, πολλοί εξέλαβαν την επίσκεψη αυτή ως μια συγγνώμη για το πρόσφατο δημοσίευμα του Μασκ, το οποίο θεωρήθηκε αντισημιτικό και έκανε εταιρείες όπως η Apple και η Disney να αποσύρουν τη διαφήμισή τους από το Χ.

Μετά την απόσυρση όλων αυτών των διαφημιστών, η πλατφόρμα αναμένεται να χάσει έως και 75 εκατομμύρια δολάρια φέτος. Κάνοντας μια δήλωση σχετικά με την κατάσταση, ο Μασκ είπε στους διαφημιστές που «προσπάθησαν να τον εκβιάσουν» να «πάνε να γ@μηθούν». Μάλιστα, ανέφερε ως παράδειγμα τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney Μπομπ Ίγκερ.

Στη συνέχεια, ο Μασκ τόνισε ότι αν οι διαφημιστές σταματούσαν εντελώς να υποστηρίζουν το Χ, η πλατφόρμα θα κατέρρεε και ο κόσμος θα γνώριζε τι συνέβη και τι το προκάλεσε, και αν συμβεί αυτό, το Χ θα καταγράψει κάθε λεπτομέρεια.

Κλείνοντας, τόνισε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πραγματικότητα της καλοσύνης και όχι η οπτική της. Αυτό που βλέπω παντού είναι ανθρώπους που τους νοιάζει να φαίνεται ότι είναι καλοί, ενώ στην πραγματικά κάνουν κακό.»

Δείτε ολόκληρο το σχετικό απόσπασμα εδώ:

You are currently viewing a placeholder content from X. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ξεσπάσματα, θυμό και ακραίες συμπεριφορές καταγγέλλουν φίλοι του

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr