Search
Close this search box.
Έλον_Μασκ_βιογραφία

Έλον Μασκ: Ο Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία του εκκεντρικού οραματιστή

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία του Έλον Μασκ, ενός εκκεντρικού οραματιστή δισεκατομμυριούχου.

Η εξουσιοδοτημένη βιογραφία του Γουόλτερ Άιζακσον για τον αμφιλεγόμενο μεγιστάνα της τεχνολογίας, η οποία εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο, θα χρησιμεύσει ως βάση για το σενάριο. Το βιβλίο του Άιζακσον “Steve Jobs” είχε ήδη μεταφερθεί το 2015 στην ομώνυμη ταινία της Universal, με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ στο ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου της Apple.

Πηγές αναφέρουν ότι υπήρξε έντονος ανταγωνισμός για την επιλογή του βιβλίου του Άιζακσον τόσο από τα στούντιο όσο και από τους κινηματογραφιστές, με την A24 να κερδίζει τελικά τον πόλεμο προσφορών. Ο Αρονόφσκι, ο οποίος σκηνοθέτησε πιο πρόσφατα την περσινή υποψήφια για Όσκαρ ταινία “Η φάλαινα” με πρωταγωνιστή τον Μπρένταν Φρέιζερ, είναι γνωστός για το σουρεαλιστικό κινηματογραφικό του στυλ, το οποίο συχνά περιλαμβάνει ψυχολογικά στοιχεία.

Αρθούρος Ρεμπώ: 10 αποφθέγματα ενός ευαίσθητου, καταραμένου ποιητή που πέθανε σαν σήμερα

Ο Μασκ έγινε για πρώτη φορά γνωστός όταν ίδρυσε την SpaceX, μια εταιρεία κατασκευής διαστημοπλοίων, το 2002. Ήταν επίσης πρώτος επενδυτής στην Tesla και τελικά ανέβηκε στην ιεραρχία για να γίνει πρόεδρος του κολοσσού της αυτοκινητοβιομηχανίας, αρχιτέκτονας προϊόντων και διευθύνων σύμβουλος. Πιο πρόσφατα, ο Μασκ πήρε την αμφιλεγόμενη απόφαση να αγοράσει το Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μετονομάζοντάς το σε X. Από τότε που ανέλαβε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μασκ έχει προβεί σε διάφορες αλλαγές που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, όπως η απόλυση μεγάλου αριθμού εργαζομένων της εταιρείας, η χρέωση των χρηστών για την επαλήθευση και η αφαίρεση των τίτλων από τους συνδέσμους που μοιράζονται στον ιστότοπο.

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr