Search
Close this search box.
Ρόμπερτ_Ντε_Νίρο_συμπεριφορά

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ξεσπάσματα, θυμό και ακραίες συμπεριφορές καταγγέλλουν φίλοι του

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει βγάλει τον κακό του εαυτό σύμφωνα με φίλους του, μετά την ήττα στην δίκη από την πρώην βοηθό του.

Η ήττα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο δικαστήριο για την υπόθεση κακοποίησης της πρώην βοηθού του, φαίνεται ότι έκαναν τον ηθοποιό πιο οξύθυμο από ό,τι ήταν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στενοί του φίλοι των περιγράφουν ως έναν ήδη «απερίγραπτα σκληρό άνθρωπο».

Συγκεκριμένα, ένας στενός του φίλος δήλωσε στο National Enquirer: «Είχε πάντα μια φοβερή ιδιοσυγκρασία» και πρόσθεσε: «Το μόνο πράγμα που προκαλεί έκπληξη είναι ότι παρέμεινε μυστικό για τόσο πολύ καιρό! Είναι απερίγραπτα σκληρός με το προσωπικό του και όλους τους άλλους γύρω του. Είναι μια σκληρή προσωπικότητα με μια “σκανδάλη” που κανείς δεν θέλει να τραβήξει».

Ο ίδιος φίλος του Ντε Νίρο, φέρεται να είπε ότι η αποκάλυψη για τις κακές συμπεριφορές που κατά καιρούς έχει επιδείξει, «μπορεί να έχει βλάψει την εικόνα του Ντε Νίρο ανεπανόρθωτα – και οι φίλοι του τον παροτρύνουμε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο φέρεται στους άλλους ανθρώπους, πριν να είναι πολύ αργά».

Ενώ άλλη πηγή επιβεβαίωσε τους παραπάνω ισχυρισμούς και ισχυρίστηκε ότι ο ντε Νίρο ήταν πάντα άγριος και καταχρηστικός. «Τον έχω δει να ξεσπάει στις πρώην συζύγους του, στα παιδιά του, στους σερβιτόρους και σε όποιον άλλο δοκιμάζει την υπομονή του» δήλωσε.

Τζον Τραβόλτα: Πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr