Search
Close this search box.
Τζον_Τραβόλτα_εκκλησία

Τζον Τραβόλτα: Πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας

Ο Τζον Τραβόλτα πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, χάρη στις δύο απώλειες που βίωσε.

Ο Τζον Τραβόλτα απομακρύνθηκε από τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και τα «φώτα», λόγω της απώλειας της συζύγου του, Κέλι Πρέστον, και της καλής του φίλης Κίρστι Άλεϊ, από καρκίνο. Αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος που τον έκανε να απομακρυνθεί από την Εκκλησία Σαϊεντολογίας, και υπάρχουν ορισμένες σημαντικές ενδείξεις ότι η φήμη της οριστικής εξόδου του, θα μπορούσε να είναι αληθινή.

Σε ένα πρόσφατο λαμπερό γκαλά της Εκκλησίας που διοργάνωσε ο Τομ Κρουζ, ο Τραβόλτα έλειπε. «Ο Τομ Κρουζ έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο με ελικόπτερο, αλλά ο Τζον επέλεξε να μην έρθει, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους σαστισμένους», σύμφωνα με όσα δήλωσε μια πηγή στο National Enquirer, μέσω του Radar Online. «Το σημαντικό γεγονός της Σαϊεντολογίας ήταν κάτι στο οποίο ο Τραβόλτα κανονικά θα είχε παρουσία, οπότε οι ψίθυροι για μια πιθανή έξοδο από την θρησκευτική οργάνωση γίνονται όλο και πιο δυνατοί», αναφέρει το sheknows.

Εξάλλου κάτι τέτοιο φαίνεται να επιβεβαίωσε και ένας από τους φίλους του Τραβόλτα, καθώς όπως δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης μετά τον θάνατο της συζύγου του Κέλι Πρέστον, και της στενής του φίλης Κίρστι Άλεϊ, η ενασχόλησή του με θέματα της Εκκλησίας «αραίωσε».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χολιγουντιανός σταρ ήταν το πιο ισχυρό μέλος της «Εκκλησίας» των διασημοτήτων μέχρι να εμφανιστεί ο Τομ Κρουζ. Είναι μέλος από το 1975 αλλά τα τελευταία χρόνια οι φήμες που κυκλοφορούν έντονα είναι ότι τώρα ετοιμάζει τη μεγάλη του έξοδο.

«The Hangover» Ο Μπράντλεϊ Κούπερ δείχνει «ζεστός» για μια επιστροφή – Θα έχουμε και 4η ταινία;

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr