Search
Close this search box.
Αξλ_Ρόουζ_απόπειρα_βιασμού

Άξελ Ρόουζ: Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη εξαιτίας μήνυσης για απόπειρα βιασμού!

Ο Άξελ Ρόουζ δέχθηκε μήνυση για απόπειρα βιασμού από πρώην μοντέλο, με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα το 1989.

Ο Άξελ Ρόουζ κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση από το πρώην μοντέλο του Penthouse Σίλα Κένεντι. Η υπόθεση αφορά ένα περιστατικό όπου η 60χρονη σήμερα Κένεντι, ισχυρίζεται ότι συνέβη την ημέρα που γνώρισε τον frontman των Guns N’ Roses το 1989.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η ίδια γνώρισε για πρώτη φορά τον Άξελ σε ένα νυχτερινό κέντρο και εκείνος την κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για ένα πάρτι, αλλά δεν κάλεσε τη φίλη της επειδή δεν ήταν «αρκετά όμορφη». Η Κένεντι λέει ότι ζήτησε συγγνώμη από τη φίλη της και επέστρεψε στο δωμάτιο του με τον μελλοντικό παρουσιαστή του MTV, Riki Rachtman.

Όταν επέστρεψαν στο δωμάτιο, ο Άξελ προσέφερε στους επισκέπτες κοκαΐνη και αλκοόλ. Όταν η Κένεντι πήγε στο μπάνιο, ο Ρόουζ φέρεται να περίμενε έξω από την πόρτα και όταν βγήκε, την έσπρωξε στον τοίχο και την φίλησε.

Η Κένεντι τον βρήκε ελκυστικό και δεν ενοχλήθηκε από το περιστατικό. Ήταν ανοιχτή στο να κοιμηθεί μαζί του αν τα πράγματα εξελίσσονταν, αν και είναι ανένδοτη ότι δεν συναίνεσε στη βίαιη συνάντηση αργότερα το βράδυ.

Iσχυρίζεται ότι έφυγε από το δωμάτιο αργότερα, όταν o Ρόουζ άρχισε να κάνει σεξ με ένα άλλο μοντέλο, με τρόπο επιθετικό που φαινόταν οδυνηρός για το μοντέλο και την έκανε να νιώθει άβολα. Αφού έφυγε από το δωμάτιο, άκουσε τον ήχο του γυαλιού που θρυμματίζεται και και τον Άξελ να ουρλιάζει στο μοντέλο. Όταν άκουσε τον θόρυβο, ο Rachtman φέρεται να είπε στην Κένεντι: «Θα γίνει κακό».

Iσχυρίζεται επίσης ότι o Ρόουζ περπάτησε στο διάδρομο προς το δωμάτιο του Rachtman, την έσπρωξε στο πάτωμα και την έσυρε, προκαλώντας της έτσι αιμορραγία.  Ενώ στην συνέχεια μπήκε στο δωμάτιο, την πέταξε στο κρεβάτι, άρπαξε ένα καλσόν και της έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη της. Η μήνυση ισχυρίζεται ότι «ήταν σε σεξουαλική, ασταθή οργή» και ότι διείσδυσε βίαια μέσα της.

«Την αντιμετώπισε σαν περιουσία που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη σεξουαλική του ευχαρίστηση», λέει η αγωγή.

H Σίλα Κένεντι, στην αυτοβιογραφία της του 2016 και σε ένα ντοκιμαντέρ του 2021 με αντίστοιχες υποθέσεις, αναφέρθηκε ξανά στο περιστατικό. Η δυνατότητα για να καταθέσει μήνυση ήρθε με Adult Survivors Act, που καταργεί προσωρινά την παραγραφή λόγω χρόνου για υποθέσεις σεξουαλικών υποθέσεων.

Χάρις Αλεξίου – ΛΕΞ: Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr