Search
Close this search box.
Στίβεν Τάιλερ καταγγελία

Στίβεν Τάιλερ: Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη – Τι λένε οι κατηγορίες;

Ο Στίβεν Τάιλερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη, μετά από καταγγελία που έγινε εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση.

Το πρώην παιδικό μοντέλο Τζιν Μπελίνο κατέθεσε μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, υποστηρίζοντας ότι ο frontman των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ της επιτέθηκε σεξουαλικά δύο φορές το 1975, όταν ήταν 17 ετών. Την χρονιά εκείνη, οι Aerosmith έκαναν εκτεταμένη περιοδεία στις ΗΠΑ με το τρίτο άλμπουμ τους “Toys in the Attic”. Εκείνη την εποχή, η 17χρονη Μπελίνο βρισκόταν σε μια επίδειξη μόδας όταν ένας φίλος της κανόνισε να συναντήσει τον Τάιλερ στο ξενοδοχείο Warwick στο Μανχάταν.

Η Μπελίνο ισχυρίζεται ότι ενώ περπατούσε στην 6η Λεωφόρο στο δρόμο προς το ξενοδοχείο, ο Τάιλερ την ανάγκασε να μπει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο όπου “έχωσε τη γλώσσα του στο λαιμό της” και την χούφτωσε, ενώ οι υπόλοιποι στην παρέα “στέκονταν έξω από τον τηλεφωνικό θάλαμο γελώντας”.

Μάθιου Πέρι: Ιδρύθηκε το ίδρυμά του – Ποιους αφορά;

Τα νομικά έγγραφα υποστηρίζουν ότι ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο, ο Τάιλερ έσπρωξε την Μπελίνο σε έναν τοίχο και την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ οι άλλοι παρακολουθούσαν και πάλι. Στη συνέχεια ο Τάιλερ πήγε στο δωμάτιό του και έβαλε έναν συνάδελφό του να ζητήσει από την Μπελίνο να του κάνει παρέα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς. Η Μπελίνο ισχυρίζεται ότι έτρεξε έξω και πήρε ταξί για το σπίτι της, όπου “άρχισε να κλαίει υστερικά”.

Η μήνυση ακολουθεί μια προηγούμενη εναντίον του, που κατατέθηκε πέρυσι από την Τζούλια Μίσλεϊ, η οποία ισχυρίζεται ότι ο Τάιλερ της επιτέθηκε όταν ήταν 16 ετών, το 1973. Ο τραγουδιστής των Aerosmith ήταν τότε 25 ή 26 ετών.

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr