Search
Close this search box.
Χάρις_Αλεξίου_ΛΕΞ_τραγούδι

Χάρις Αλεξίου – ΛΕΞ: Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χάρις Αλεξίου και ο ΛΕΞ ένωσαν τις φωνές τους για το ανέκδοτο τραγούδι με τίτλο «Φύγε» και προκάλεσαν έκπληξη.

Το νέο δισκογραφικό πρότζεκτ της Χάρις Αλεξίου με τίτλο «Reworks» περιλαμβάνει μια συνεργασία – έκπληξη με τον ράπερ ΛΕΞ, και κυκλοφόρησε σήμερα στο Spotify και το YouTube Premium. Οι δυο καλλιτέχνες ραπάρουν μαζί στο κομμάτι «Φύγε» με τους στίχους να λένε: «Φύγε, απ’ τον παλιό εαυτό σου φύγε, αυτός είναι ο εχθρός σου, φύγε. φύγε μακριά…».

Στο άλμπουμ υπάρχει ακόμη ένα τραγούδι το «Άσπρο φεγγάρι», μία μπαλάντα που ερμηνεύει η Χάρις Αλεξίου και προκαλεί συγκίνηση. Με τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου να είναι γνωστές επιτυχίες της ερμηνεύτριας, όπως τα «Τανγκό της Νεφέλης», «Μια πίστα από φώσφορο», «Μία είναι η ουσία» οι οποίες έχουν αποκτήσει φρέσκια πνοή μέσα από κανούργιες προσεγγίσεις – προτάσεις μιας ομάδας παραγωγών της νέας μουσικής γενιάς, τον Ερμή Γεραγίδη (Ermis) και τον Ισίδωρο Κιλούδη (Issy Beats).

Ενώ συναντάμε και ακόμη τρεις συμμετοχές, του Χρήστου Μάστορα στο «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ», της  Kid Moxie στην «Πανσέληνο» και των O.P.A στο «Μεσ’ τα δυο της μάτια».

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Η Χάρις Αλεξίου με ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει για την συνεργασία της με τον ΛΕΞ: «Αλέξη μου, καθένας από εμάς χαράζει το ταξίδι του με τη δική του αλήθεια. Σε ευχαριστώ που.συνυπάρξαμε σε αυτό».

Μάλιστα, χρήστες του Τικ Τοκ ανεβάζουν απόσπασματα από τη νέα συνεργασία της Χάρις Αλεξίου με τον ΛΕΞ που πρόκειται να γίνει η νέα εμμονή μας!

Ακούστε το εδώ.

O Παύλος Σιδηρόπουλος είναι εδώ, η ροκ δεν πεθαίνει ποτέ: Αποφθέγματα που ταρακούνησαν το μέσα μας

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr