Search
Close this search box.
Νίκολας Κέιτζ

Επιστρέφει ο παλιός, καλός Νίκολας Κέιτζ σε νέα ταινία (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Ο Νίκολας Κέιτζ πρωταγωνιστεί στο “Dream Scenario” και οι πρώτες κριτικές είναι εξαιρετικά θετικές

Ο Νίκολας Κέιτζ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τον τελευταίο καιρό, αποσπώντας θετικές κριτικές για τις πρόσφατες ταινίες του. Τώρα, έχουμε το αρχικό τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία του, με έναν ρόλο που υπόσχεται να είναι από τις καλύτερες του . Σε αυτή την ταινία με τίτλο “Dream Scenario”, ο Νίκολας Κέιτζ υποδύεται έναν άτυχο καθηγητή που ξαφνικά αποκτά φήμη.

Υπόθεση της ταινίας “Dream Scenario”
Ένας άτυχος οικογενειάρχης βρίσκει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν εκατομμύρια άγνωστοι αρχίζουν ξαφνικά να τον βλέπουν στα όνειρά τους. Όταν οι νυχτερινές του εμφανίσεις παίρνουν εφιαλτική τροπή, ο Πολ αναγκάζεται να διαχειριστεί το νέα του φήμη

Ανακαλύπτοντας τον σκοτεινό κόσμο του «Se7en» – Behind the scenes

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί του θα παίξουν:

Οι Julianne Nicholson (γνωστή από το ρόλο της στο Mare of Easttown), Dylan Baker (από το Trick ‘r Treat), Kate Berlant (γνωστή από το Sorry to Bother You), Michael Cera (αναγνωρισμένος από το Scott Pilgrim vs. the World), Dylan Gelula (γνωστή από το ρόλο της στο First Girl I Loved) και Tim Meadows (γνωστός από το The Ladies Man). Ο Kristoffer Borgli σκηνοθετεί και γράφει το σενάριο της ταινίας.

Δείτε το τρέιλερ με τον Νίκολας Κέιτζ:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Λίγα λόγια για τον Νίκολα Κέιτζ

Ο Νίκολας Κέιτζ, γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου 1964, είναι μια παραγωγική και αινιγματική προσωπικότητα στον κόσμο του κινηματογράφου. Με μια καριέρα που εκτείνεται σε αρκετές δεκαετίες, έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στην κινηματογραφική βιομηχανία μέσα από τους ποικίλους ρόλους του και το αντισυμβατικό στυλ υποκριτικής του.

Η καριέρα του Κέιτζ ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και γρήγορα έγινε γνωστός με τον ρόλο του που έκανε την επανάσταση στο “Valley Girl” (1983). Το ταλέντο του και η αφοσίωσή του στην τέχνη του του χάρισαν την αναγνώριση των κριτικών και ένα Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στο “Leaving Las Vegas” (1995), όπου υποδύθηκε έναν αυτοκαταστροφικό αλκοολικό.

Αυτό που κάνει τον Κέιτζ να ξεχωρίζει είναι η ατρόμητη προσέγγισή του στην υποκριτική. Είναι γνωστός για την ανάληψη μιας μεγάλης γκάμας χαρακτήρων, από ήρωες δράσης στο “Con Air” (1997) και το “Face/Off” (1997) μέχρι πιο εκκεντρικούς ρόλους σε ταινίες όπως το “Adaptation” (2002) και το “Bad Lieutenant: New Orleans” (2009). Η ικανότητά του να μεταβαίνει απρόσκοπτα μεταξύ των ειδών αναδεικνύει την ευελιξία του ως ηθοποιού.

Παρά τις περιστασιακές εξορμήσεις σε λιγότερο επιτυχημένα έργα και τα οικονομικά προβλήματα, η αφοσίωση του Κέιτζ στην τέχνη του παραμένει ακλόνητη. Συνεχίζει να είναι ένας περιζήτητος ηθοποιός και η παρουσία του σε κάθε ταινία προσθέτει ένα μοναδικό και απρόβλεπτο στοιχείο.

Τζον Τραβόλτα: Θα συμμετέχει στη τελευταία ταινία του Ταραντίνο «The Movie Critic»;

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr