τυρανόφωνο

Τι είναι τo πρώτο… Τυραννόφωνο!

H Caviar είναι μια ρωσική εταιρεία η οποία μετατρέπει smartphones, κατά βάση καινούργια μοντέλα iPhones, σε πολυτελείς συσκευές τοποθετώντας χρυσό, πολύτιμους λίθους ή άλλα πανάκριβα αξεσουάρ σε αυτές.

Φυσικά οι συσκευές αυτές έχουν τιμή πολλαπλάσια από αυτή των συμβατικών συσκευών.

O 38oς Αυθεντικός Μαραθώνιος επιστρέφει με αυστηρά μέτρα προστασίας

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία των νέων μοντέλων iPhone 13 από την Apple η Caviar παρουσίασε μια ξεχωριστή εκδοχή αυτών των συσκευών. Αυτή τη φορά η εταιρεία άφησε κατά μέρος τα «υλικά» που μπορεί να βρει κανείς σε ένα χρυσοχοείο και στράφηκε σε υλικά από τον κόσμο της παλαιοντολογίας. Η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κινητό τηλέφωνο με πρωταγωνιστή τον βασιλιά των δεινοσαύρων, τον Τυραννόσαυρο. Οι δύο συσκευές είναι καλυμμένες με μια τρισδιάστατη απεικόνιση του T.rex και ενσωματώνουν ένα πολύ μικρό κομμάτι από αληθινό δόντι του δεινόσαυρου.

Τα «μόρια που χορεύουν» επέτρεψαν σε παράλυτα ζώα να περπατήσουν ξανά – Πώς λειτουργούν

H συσκευή ονομάζεται Tyrannophone και η συσκευή που αντιστοιχεί στο iPhone 13 Pro κοστίζει 7,5 χιλιάδες ευρώ ενώ εκείνη που αντιστοιχεί στο iPhone 13 Pro max κοστίζει οκτώ χιλιάδες ευρώ. Πιθανότατα την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές να μην υπάρχει πλέον διαθέσιμη προς πώληση κάποιο Τυραννόφωνο αφού η εταιρεία κατασκεύασε μόλις επτά τέτοια τηλέφωνα. Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την κυκλοφορία των iPhone13 η Caviar είχε παρουσιάσει ένα μοντέλο τους που διαθέτει χρυσό 18 καρατίων και κοστίζει 48 χιλιάδες δολάρια.

Τι συμβαίνει με το πτυχίο του Ερντογάν; Πανεπιστήμιο αρνείται να αποκαλύψει πληροφορίες

Πηγή 

Πηγή εξωφύλλου 

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ