Search
Close this search box.
Μετρό θεσσαλονίκης

Μετρό Θεσσαλονίκης: Είναι αλήθεια! Το κοινό ξεναγήθηκε στον Σταθμό Παπάφη

Το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι πραγματικότητα. Η είδηση για το μετρό θεσσαλονίκης δεν είναι fake news και οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

Το Μετρό Θεσσαλονίκης άνοιξε στο κοινό για πρώτη φορά. Πολίτες της συμπρωτεύουσας ξεναγήθηκαν και πήραν μια γεύση από τα νέα ΜΜΜ που τόσο περιμένει η πόλη. Το Αμαξοστάσιο της Πυλαίας και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας του Μετρό. Όσοι επισκεφθούν σήμερα και αύριο, Κυριακή, τις εγκαταστάσεις έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία εικόνα του μεγέθους και της πολυπλοκότητας του έργου της κατασκευής και παράδοσης σε λειτουργία ενός δικτύου Μετρό.

Για την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Αττικό Μετρό:

Αμαξοστάσιο Πυλαίας: Ερυθρού Σταυρού 20-24, Πυλαία 55535 (δίπλα στο The Mart και τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης).

Σταθμός Παπάφη: Ανατολικά από Παπάφη 33, Θεσσαλονίκη 54638 (μπροστά στην είσοδο του Παπαφείου Ορφανοτροφείου) και δυτικά στην συμβολή των οδών Παπάφη και Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους ενώ συνιστάται στους επισκέπτες να προσέρχονται εγκαίρως στους χώρους που θέλουν να επισκεφθούν, καθώς δεν πραγματοποιούνται ξεναγήσεις μετά τη λήξη του ωραρίου, οπότε, αν υπάρχει αναμονή ενδέχεται να μην καταφέρουν να παρακολουθήσουν την ξενάγηση.

«Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, ψεύτικων υποσχέσεων και εγκαινίων με μουσαμάδες, απανταμε χωρίς πολλα λόγια, με έργα. Το Μετρό Θεσσαλονίκης μπαίνει στην τελική του φάση» έγραψε σε ανάρτησή του ο Υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής.

Το εισιτήριο του Μετρό Θεσσαλονίκης θα κυμαίνεται κοντά στην τιμή ενός κανονικού εισιτηρίου στον ΟΑΣΘ (0,90€)

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ο σταθμός διαθέτει δύο κύριες προσβάσεις :

Η δυτική πρόσβαση στην συμβολή της Λεωφόρου Καραμανλή και Παπάφη, περιλαμβάνει μία σταθερή κλίμακα πλάτους 2,10 μέτρων και ένα ζεύγος κυλιόμενων κλιμάκων (μία σκάλα ανόδου – μία σκάλα καθόδου). Η ανατολική πρόσβαση στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Καραμανλή (προς το Παπάφειο Ίδρυμα) περιλαμβάνει επίσης ένα ίδιας λειτουργίας ζεύγος κυλιόμενων κλιμάκων.

Οι ώρες επίσκεψης για το κοινό θα είναι από τις 10:00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι.

Μετρό θεσσαλονίκης: Δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου:

Δείτε φωτογραφίες από το Μετρό Θεσσαλονίκης (πολυαναμενόμενο γεγονός αδιαμφισβήτητα)

Μετρό θεσσαλονίκης

Μετρό θεσσαλονίκης

Μετρό θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα:

Ακρόπολη: ​Προσβάσιμη σε άτομα με οπτική αναπηρία 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr