Πριν ψωνίσεις την Black Friday, διάβασε αυτό

Η Black Friday έχει έρθει και ο κόσμος ετοιμάζεται για εξορμήσεις στα μαγαζιά. Πριν όμως ψωνίσεις, αφιέρωσε μερικά λεπτά για να διαβάσεις τα παρακάτω.

1. Αποφάσισε εξ αρχής τι θέλεις να αγοράσεις

Οι μεγάλες εκπτώσεις δεν είναι συχνό φαινόμενο και οι πειρασμοί είναι πολλοί. Για αυτό, για να μην πέσεις «θύμα» των προσφορών και αγοράσεις κάτι που θα μετανιώσεις, πάρε εξ αρχής τις αποφάσεις σου. Πριν βγεις από το σπίτι επέλεξε τα προϊόντα που θέλεις και εστίασε σε αυτά.

2. Αγόρασε μόνο ότι χρειάζεσαι

Το να βάζεις παραπάνω προϊόντα στην λίστα σου είναι πάντα ωραίο. Κάνε όμως την ερώτηση στον εαυτό σου, αν τα προϊόντα αυτά τα χρειάζεσαι πραγματικά. Αν ναι, συνέχισε κανονικά, αν όχι, σκέψου το μια δεύτερη φορά.

Η σκοτεινή ιστορία πίσω από την ονομασία Black Friday!

3. Εξέτασε την επιλογή του να κάνεις τα ψώνια σου από το διαδίκτυο

Όσο τα χρόνια περνάνε, τόσο περισσότερα καταστήματα προσφέρουν την επιλογή της online αγοράς. Ψάξε μήπως το προϊόν που θέλεις μπορεί να αποκτηθεί με ένα κλικ! Αν ναι, τότε θα γλιτώσεις πολλές ώρες, αλλά και πολλή ταλαιπωρία.

4. Σεβάσου τους υπαλλήλους

Σε μία τέτοια μέρα τα μαγαζιά είναι δύσκολο να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, ιδίως με τα υπάρχοντα δεδομένα της πανδημίας. Αν υπάρχει μία καθυστέρηση ή έχει ξεπουληθεί το προϊόν που ψάχνεις, θυμήσου ότι ο τελευταίος που φταίει είναι ο υπάλληλος.

5. Στόχευσε στις πραγματικές εκπτώσεις

Εν όψει Black Friday έχουν παρατηρηθεί πολλές προσπάθειες εξαπάτησης του κοινού. Είτε εταιρίες που ανεβάζουν τις τιμές τον Οκτώβριο για να τις ρίξουν ξανά στην Black Friday, είτε καταστήματα που κρατάνε ίδιες τις τιμές αλλά διαφημίζουν… φανταστικές εκπτώσεις. Πριν κάνεις μία αγορά, κάνε την έρευνά σου.

Νέος νόμος για τα Πανεπιστήμια – Επιστρέφουν με άλλο όνομα τα ΤΕΙ!

6. Μην αφήσεις ένα χάος το μαγαζί (συμπεριλαμβανημένων και των δοκιμαστηρίων)

Εδώ πέρα μιλάμε κατά κύριο λόγο για καταστήματα ρούχων. Όταν πάρεις στα χέρια σου κάποια τεμάχια για να ρίξεις μια καλύτερη ματιά, μην τα αφήνεις δεξιά και αριστερά. Όχι μόνο είναι επιπλέον αχρείαστη δουλειά για τους υπαλλήλους, αλλά αν το κάνουν όλοι αυτό τότε κανείς δεν θα βρίσκει αυτό που θέλει.

7. Στηρίξτε τις μικρές επιχειρήσεις

Στην εποχή του κορωνοϊού και της νέας οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, έχουμε δει δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κλείνουν. Αν θέλουμε να στηρίξουμε εμπράκτως του επαγγελματίες οι οποίοι ζημιώθηκαν από την νέα αυτή προβληματική που αντιμετωπίζει η αγορά, δεν έχουμε παρά να τους στηρίξουμε την ημέρα του Black Friday.

Σέρρες: Σημαντική ανακάλυψη- Νέο εύρημα στην αρχαία Αμφίπολη (ΦΩΤΟ)

Αυτά και καλές αγορές!

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

INSTAGRAM

YelloWizard.gr