παπας

Παράκληση υποστηρικτών του Δ. Κουφοντίνα στον Πάπα

Από χθες, κυκλοφορεί στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ένα μήνυμα υποστηρικτών του Δημήτρη Κουφοντίνα, οι οποίοι καλούν τους πολίτες να αντιγράψουν το μήνυμα συμπαράστασης και να το δημοσιεύσουν στον επίσημο λογαριασμό του Twitter του Πάπα Φραγκίσκου, με σκοπό να πάρει θέση απέναντι στο ζήτημα και να ασκήσει πίεση στη κυβέρνηση

Παρέμβαση 639 καλλιτεχνών και διανοούμενων υπέρ Κουφοντίνα

Διαβάστε το μήνυμα:

Η απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ένας αγώνας που έχει πλέον διεθνοποιηθεί. Ο πάπας Φραγκίσκος είναι ένα διεθνές σύμβολο αλληλεγγύης και συναδέλφωσης πιστών και μη πιστών.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι το ισχυρότερο μήνυμα του χριστιανισμού είναι η ευσπλαχνία. Μπροστά στην αδιαλλαξία της ελληνικής κυβέρνησης, μια παρέμβαση του πάπα Φραγκίσκου θα είχε μεγάλη συμβολική αξία, προκειμένου να αποτραπεί το απευκταίο. Ο πάπας δεν έχει facebook. Ο λογαριασμός του στο twitter, όμως, ακολουθείται από 18 εκ. χρήστες.

Την Παρασκευή 26/2, από τις 11:00 π.μ., αναρτούμε στο twitter το εξής μήνυμα, σε μια από παρακάτω γλώσσες (ισπανικά [η γλώσσα του Φραγκίσκου], αγγλικά, ελληνικά). Αν υπάρχει διαθεσιμότητα το μήνυμα να μεταφραστεί και σε άλλες γλώσσες (γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, θα βοηθούσε. Είναι σημαντικό το μήνυμα να είναι κόσμιο, και να εστιάζει στη ζωή και την αδελφοσύνη.

Προωθήστε το μήνυμα στις επαφές σας.

@Pontifex En Grecia, el preso de 63 años Dimitris Koufontinas, esta en huelga de hambre y muy cerca de la muerte. Su intervención sería salvadora para la vida de Koufontinas y para que Grecia no se incluya en los paises sin libertad.

@Pontifex In Greece, the 63-year old prisoner Dimitris Koufodinas, on hunger strike since 8 January 2021, is led to death. Your intervention could be life-saving for Dimitris Koufodinas and in order for Greece not to become an illeberal state.

@Pontifex Στην Ελλάδα, ο 63χρονος κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας, απεργός πείνας από τις 8 Ιανουαρίου 2021, οδηγείται στο θάνατο. Η παρέμβασή σας θα ήταν σωτήρια για τη ζωή του Δημήτρη Κουφοντίνα και για να μη βυθιστεί η Ελλάδα στην ανελευθερία.

Για περισσότερα νέα, πατήστε εδώ.

Κουφοντίνας: Παραιτήθηκε αντεισαγγελέας μετά από ανακοίνωση

Πηγή Φωτογραφίας

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ