Λ. Μενδώνη

Οι ιθύνοντες της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης… υπέρ της Λ. Μενδώνη

Οι ιθύνοντες της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης… υπέρ της Λ. Μενδώνη

Την στήριξη τους στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δηλώνουν ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΜΜΘ κ. Βασίλης Γάκης, ο Πρόεδρος του Ε.Τ.Ο.Σ. της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης κ. Στάθης Γεωργιάδης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΟΜΜΘ κ. Χρίστος Γαλιλαίας και η Διευθύντρια της ΚΟΘ κ. Ζωή Τσόκανου.

Δελτίο τύπου:

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΜΜΘ κ. Βασίλης Γάκης, ο Πρόεδρος του Ε.Τ.Ο.Σ. της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης κ. Στάθης Γεωργιάδης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΟΜΜΘ κ. Χρίστος Γαλιλαίας και η Διευθύντρια της ΚΟΘ κ. Ζωή Τσόκανου, συνυπογράφουν το κείμενο των 56 ανθρώπων της τέχνης και των γραμμάτων υπέρ της Υπουργού Πολιτισμού κας Λίνας Μενδώνη.

56 προσωπικότητες του πολιτισμού στηρίζουν Λίνα Μενδώνη

Η επιστολή των 56 επισημαίνει ότι «Η σημερινή ευκαιρία του #metoo ευχόμαστε να μετατρέψει τη δοκιμασία σε αληθινή αναγέννηση» και όπως υπερθεμάτισαν με δήλωσή τους οι επικεφαλής των δύο πολιτιστικών φορέων της πόλης «είμαστε σίγουροι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα φέρει εις πέρας το καθήκον της και όλοι μαζί θα φροντίσουμε τέτοια νοσηρά φαινόμενα να μην επαναληφθούν».

Πηγή φωτογραφίας

Για περισσότερα νέα, δείτε εδώ.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ