Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού

Ο «Αντωνάκης», η «Ελενίτσα», το εμβόλιο και το ραντεβού ζωής

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε» – Η νέα διαφήμιση με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τη Μάρω Κοντού

Το νέο τηλεοπτικό σποτ για τον εμβολιασμό ενάντια στον κορωνοϊό στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ελευθερία», θυμίζει παλιό κλασικό κινηματογράφο καθώς πρωταγωνιστεί ένα από τα πιο αγαπημένα (και σίγουρα αξέχαστα) σε όλους ζευγάρια του ελληνικού κινηματογράφου. Το θρυλικό ζεύγος Κοκοβίκου από το «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» (1965),  επανενώνεται, με αποστάσεις φυσικά, για καλό σκοπό. 56 χρόνια μετά την ταινία του Γιώργου Τζαβέλλα και σχεδόν 10 χρόνια μετά την κινηματογραφική τους συνάντησή στο «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η «Ελενίτσα» και ο «Αντωνάκης» κλείνουν και πάλι ραντεβού, αυτή τη φορά για να μεταφέρουν το ελπιδοφόρο μήνυμα του εμβολιασμού.

-Να σ’ αγκαλιάσω;

-Όχι αγκαλιές ακόμα, την επόμενη φορά!

Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού
Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού

Υπό τον ήχο του τραγουδιού της Σοφίας Βέμπο «Καινούργια τώρα Ζωή», η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου ετοιμάζονται για το προκαθορισμένο τους ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και αναφορές στην ταινία, όπως η ατάκα του Γιώργου Κωνσταντίνου «Το καπελάκι μου. Ποιο καπελάκι; την μασκούλα μου!» δίνοντας έτσι μια νότα από τα παλιά.

Για περισσότερα νέα, δείτε εδώ.

 

 

 

 

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ