Search
Close this search box.

Ιστορίες «τρόμου» από την Black Friday (part2)

Κάθε Black Friday γεννιούνται ιστορίες που «σοκάρουν», με το διαδίκτυο να έχει βοηθήσει στο να γίνουν γνωστές.

Η Lavart μεταφέρει τις πιο σεκταριστικές στιγμές της συγκεκριμένης ημέρας, όπως εκείνες έχουν μεταφερθεί από τους πρωταγωνιστές. Από ανθρώπους που ήθελαν να βγάλουν λεφτά ως πελάτες, μέχρι εφευρετικές μεθόδους μετακίνησης εντός των μαγαζιών και με συχνή ανάγκη για παρέμβαση της αστυνομίας.

Πριν ψωνίσεις την Black Friday, διάβασε αυτό

1/Στην δεκαετία του 90′ το παιχνίδι «Φέρμπι» ήταν η μακράν της δεύτερης, δημοφιλέστερη επιλογή δώρου για τα νεαρά παιδιά. Όταν άνοιξαν οι πόρτες στο μαγαζί που δούλευε η @CharistineE -και πωλούταν το συγκεκριμένο παιχνίδι- ξεκίνησε να δίνει «χαρτάκια» με αριθμούς ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα.

Την στιγμή όμως που δινόταν ο πρώτος αριθμός, η υπάλληλος ένιωσε κάποιον άνθρωπο από πίσω της. Ήταν μία γυναίκα που σαν… παλαίστρια έριξε κάτω την υπάλληλο, σκόρπισε τα νούμερα ώστε να μην υπάρχει προτεραιότητα και μέσα σε όλα έσπασε δύο δάχτυλα της άτυχης κοπέλας.

Ο επίλογος της συγκεκριμένης προσπάθειας πάντως δεν ήταν αυτός που θα ήθελε η πελάτισσα, καθώς έφυγε με άδεια χέρια και με την αστυνομία να την κυνηγάει για να την συλλάβει.

2. Τις αθλητικές του δυνατότητες ήθελε να δείξει ένας νεαρός που στόχευε στην αγορά video games. Αντί να στριμωχτεί με τόσο κόσμο στο κατάστημα έκανε ένα άλμα για να βρεθεί στο μέρος που το Wallmart εξέθετε τα video games.

Τελικά -προς έκπληξη κανενός- το πλάνο του είχε μερικά ψεγάδια. Αρχικά ο ίδιος τραυματίστηκε, ενώ με το έπιπλο να πέφτει, δεκάδες video games βρέθηκαν στο πάτωμα με τον κόσμο να σκύβει προσπαθώντας να βρει τον αγαπημένο του τίτλο.

3.Την λύση στο πρόβλημα μετακίνησης εντός των μαγαζιών έλυσε ένας Άγγλος πολίτης, ο οποίος για την εφευρετικότητα του πήρε ως «έπαθλο» τον φούρνο μικροκυμάτων στον οποίο εξ αρχής στόχευε.

Η ιστορία αυτή έρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, όταν μία αλυσίδα είχε εκπτώσεις έως και 70% στα προϊόντα τους. Ο πρωταγωνιστής μας ήθελε τον προαναφερθέντα φούρνο μικροκυμάτων, αλλά η πολυκοσμία τον εμπόδιζε να μετακινηθεί.

Τελικά αυτό το εμπόδιο όμως δεν ήταν αρκετό, καθώς επέλεξε να… συρθεί στο έδαφος, μέχρι να φτάσει στον τομέα με τους φούρνους μικροκυμάτων, να αρπάξει έναν και να συρθεί και πάλι μέχρι το ταμείο, όπως αναφέρει στην ιστορία του ο @VeryLazyLewis.

Ιστορίες «τρόμου» από την Black Friday (part1)

4. Και αν μέσα στο μαγαζί μπορείς να είσαι εφευρετικός, αυτό δεν φαίνεται να λειτουργεί στις ουρές. Αυτό έμαθε με τον δύσκολο τρόπο μία γυναίκα που ήθελε να μην περιμένει στην ουρά πριν μπει σε ένα Best Buy για να κάνει τις αγορές της.

Αρχικά έλεγε ότι ζαλίζεται από την πολυκοσμία, πριν η manager την ενημερώσει ότι έχει καλέσει ασθενοφόρο! Τότε η γυναίκα ξέσπασε πάνω στην υπάλληλο που είχε την αρμοδιότητα του ελέγχου της ουράς, κατηγορώντας την ότι αυτή ευθύνεται για την ναυτία της και κινήθηκε απειλητικά εναντίων της.

Σε ένα καθόλου σπάνιο -όπως έχει αποδείξει η λίστα μας- αποτέλεσμα, η υπόθεση λύθηκε με την ανάμειξη της αστυνομίας και την απομάκρυνση της πελάτισσας μερικά λεπτά αργότερα.

5.Μπορεί οι περισσότεροι καταναλωτές να ξοδεύουν χρήματα στην Black Friday, υπάρχουν όμως περιπτώσεις ανθρώπων που έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να βγάλουν κέρδος.

Όπως αναφέρει στο reddit ένας εργαζόμενος, έχει παρακολουθήσει άνθρωπο ο οποίος ήρθε στο μαγαζί μόνο για να κάνει μήνυση. Έριξε φαγητό στο έδαφος, πήγε σε εκείνο το σημείο, γλίστρησε μόνος του και ξεκίνησε να απειλεί με μηνύσεις. Μάλιστα έφερε και δικηγόρο, ο οποίος όμως σταμάτησε κάθε προσπάθεια μόλις είδε το βίντεο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ήρωας της ιστορίας δεν είχε ένα… απλό πέσιμο. Έπαθε διάσειση και έκανε εμετό για αρκετή ώρα…

Η σκοτεινή ιστορία πίσω από την ονομασία Black Friday!

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr