Έτσι μπορεί να κατηγορηθεί για κακούργημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Δεν είναι απίθανο ο γνωστός παρουσιαστής, Στάθης Παναγιωτόπουλος να κατηγορηθεί για κακουργηματική πράξη.

H υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, με τις κατηγορίες αυτή την στιγμή να είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, αλλά να μην αποκλείεται αυτό να αλλάξει. Όπως τόνισε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, εάν αποδειχθεί ότι υπήρχε οικονομικό όφελος από τις πράξεις του κατηγορουμένου, τότε η κατηγορία θα μετατραπεί σε κακούργημα.

Χάπι Pfizer: Εγκρίθηκε για επείγουσα χρήση στις ΗΠΑ

Όσον αφορά το διαδικαστικό κομμάτι ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξήγησε πως: «Θα παρουσιαστεί στο αυτόφωρο και θα ζητήσει σίγουρα αναβολή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν θα τον κρατήσει ελεύθερο ή αν θα κρατηθεί», σημειώνοντας πως αυτό που θα κρίνει το αν θα αφεθεί ή όχι ελεύθερος είναι, το αν είναι ύποπτος φυγής. «Είχε ακουστεί ότι, ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό», υπενθύμισε ο δικηγόρος.Θα υπάρχουν ίχνη, ακόμα και αν έχει διαγράψει τα στοιχεία
Σχετικά με την έρευνα που έγινε χθες, παρουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλο στο σπίτι τουκαι ειδικότερα στους υπολογιστές του είπε πως, «η πληροφορία που έχω είναι ότι, ακόμα κι αν έχει διαγράψει στοιχεία, αυτό θα έχει αφήσει ίχνη, θα φαίνονται».

Όσο αφορά στην κατηγορία που θα αντιμετωπίσει ο παρουσιαστής εξήγησε πως «αυτήν τη στιγμή κατηγορείται για πλημμελήματα, αν αποδειχθεί ότι είχε οικονομικό όφελος, θα κατηγορηθεί για κακούργημα».

Επιτραπέζιο χάσμα: H ταινία μικρού μήκους του 14χρονου Έλληνα σκηνοθέτη που έκλεψε τις εντυπώσεις

Ερωτηθείς για το γιατί δεν κινήθηκε και στην πρώτη περίπτωση η διαδικασία του αυτοφώρου είπε πως, «θα έπρεπε και στην πρώτη περίπτωση να έχει κινηθεί η διαδικασία, όμως δεν ξέρω αν η πρώτη μήνυση έγινε στον εισαγγελέα και άλλα νομικά θέματα που είναι περίπλοκο να τα εξηγήσω».

«Οι Αρχές αντέδρασαν άμεσα», τόνισε. Τέλος, ο κ. Λύτρας υπογράμμισε πως, αν ο παρουσιαστής μείνει ελεύθερος και γίνει νέα καταγγελία, θα συλληφθεί εκ νέου, επαναλαμβάνοντας ότι, «το αδίκημα είναι διαρκές».

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ