Search
Close this search box.
ασεπ

ΑΣΕΠ: Σαρώνει η ONLINE Πιστοποίηση Αγγλικών – Βγαίνει σε μία ωρα!

Η αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει το Golearn από τον ΑΣΕΠ δυσαρέστησε στην αρχή κάποιους λόγω της ευκολίας και της ευελιξίας της.

Αλλά προκάλεσε χαμόγελα σε χιλιάδες ανθρώπους το 2021 που έδωσαν και δίνουν από το σπίτι τους για να λάβουν άμεσα μόρια για διορισμούς και προσλήψεις ή να καταθέσουν χαρτιά για Μεταπτυχιακά.

Νέο ΕΣΠΑ: Ανοίγουν οι “κάνουλες” με 3,9 δισ. ευρώ για μικρομεσαίους – Το σχέδιο για “έξυπνη εξειδίκευση”

Την περίοδο του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου υπάρχει ένας οργασμός προσλήψεων, διορισμών, προκηρύξεων οι οποίες ζητούν ως μοριοδοτούμενο προσόν Πιστοποίηση Αγγλικών επιπέδου είτε B2, είτε C1 είτε C2. Παράλληλα οι υποψήφιοι για μεταπτυχιακές σπουδές σπεύδουν να καταθέσουν έως το Σεπτέμβριο την Πιστοποίηση Αγγλικών ώστε να γίνουν δεκτοί και να ξεκινήσουν τα μεταπτυχιακά τους.

Ποια Πιστοποίηση όμως επιλέγουν και γιατί οι ενήλικες για άμεσα και εύκολα μόρια με δια βίου ισχύ και αναγνώριση από το δημόσιο, τον ΑΣΕΠ και τον Ιδιωτικό τομέα;

ασεπ
ΑΣΕΠ πιστοποίηση αγγλικών

Τα πάνω κάτω έφερε στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αγγλικών η πανδημία

Η πανδημία ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει! Το ποτήρι όμως αυτό γέμιζε αργά και σταθερά στο πεδίο των πιστοποιήσεων των Αγγλικών και των δια ζώσης εξετάσεων ειδικά για τους ενήλικες που έψαχναν άμεσα εξετάσεις, εύκολα και ευέλικτα

Κάνουμε λόγο για την τεράστια μετάβαση του ενδιαφέροντος από τις “κραταιές” δια ζώσης εξετάσεις Αγγλικών που γίνονταν αρκετά σποραδικά στην Εύκολη και Ευέλικτη Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός Golearn.

Η αδυναμία πραγματοποίησης πολύωρης εξέτασης στην περίοδο της πανδημίας μέσα σε μεγάλα κλειστά ξενοδοχεία έστρεψε χιλιάδες ενήλικους αλλά και μαθητές σε μία Πιστοποίηση Αγγλικών αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ με δια βίου ισχύ που κάποιος μπορούσε να την δώσει μέσω ηλεκτρονικού τεστ από τον υπολογιστή του σπιτιού του και εκείνη την ώρα να μάθει και το αποτέλεσμα

ΑΣΕΠ: Δεν χρειάζονται πια εξετάσεις σε έκθεση – προφορικά για να πάρεις αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών
Χιλιάδες έχουν λάβει μέσα σε λίγους μήνες την Πιστοποίηση Αγγλικών LTE (Β1,Β2,C2) που παρέχει το GoLearn δίνοντας ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading – Listening αποφεύγοντας το αγκάθι των εξετάσεων σύμφωνα τους υποψήφιους που είναι η έκθεση και τα προφορικά.

Μνημόνιο Συνεργασίας που προωθεί την Τέχνη ως θεραπευτική αγωγή!

Ευέλικτα και εύκολα με μία ώρα ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ από το σπίτι σας (Μόνο 56 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων)
Μέσω του Golearn κλείνετε ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ όποτε εσείς θέλετε καθώς γίνονται κάθε ημέρα ανά μία ώρα – Η Τηλεξέταση γίνεται μέσω του Υπολογιστή και μέσω ηλεκτρονικού Τεστ – Είναι εντελώς φιλική προς τον εξεταζόμενο.

Ο εξεταζόμενος καλείται να απαντήσει 58 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων! Το ηλεκτρονικό τεστ είναι διαβαθμισμένο και μπορεί στην ίδια εξέταση να πάρει από Α1 έως και C2.

Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης.

Με 14 Τεστ Προσομοίωσης για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, γρήγορα και εύκολα
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός προσφέρει μαζί με την Πιστοποίηση Αγγλικών και 14 Τεστ Προσομοίωσης για στοχευμένη εξάσκηση και επιτυχία στην τηλεξέταση.

Με αρχαία ελληνικά η ομιλία του Μπόρις Τζόνσον για το κλίμα στον ΟΗΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ
Η Πιστοποίηση Αγγλικών του Golearn αφορά:

Όσους θέλουν να αποκτήσουν αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας
Όσους θέλουν να μοριοδοτηθούν για το Δημόσιο, σε προκηρύξεις, στον ΑΣΕΠ, για διορισμούς και προσλήψεις
Όσους θέλουν να καταθέσουν αποδεικτικό γλωσσομάθειας σε Μεταπτυχιακά
Όσους θέλουν να αποκτήσουν πλεονέκτημα στον ιδιωτικό τομέα αλλά και αν φύγουν για δουλειά στο εξωτερικό
Όσους θέλουν να μοριοδοτηθούν σε προσλήψεις εκπαιδευτικών, σωμάτων ασφαλείας, σε υπουργεία, στη ΔΕΗ, σε οργανισμούς και σε όλους τους φορείς δημοσίου

Ελάχιστο Κόστος χωρίς Κρυφές Χρεώσεις
Με μόνο 135 ευρώ ο υποψήφιος, χωρίς κρυφές χρεώσεις, πραγματοποιεί την ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ από το GoLearn – Το χαμηλό κόστος λόγω της τεράστιας ζήτησης έφερε την Πιστοποίηση LTE στην κορυφή της ζήτησης στην Ελλάδα

Ο φορέας GoLearn παρέχει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε υποψήφιου και Mock Tests (Τεστ προσομοίωσης) με τα οποία μπορεί κάποιος εύκολα και γρήγορα να εξασκηθεί με βάση την εξέταση ώστε να έχει ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Τα Τεστ προσομοίωσης που αποκλειστικά παρέχει ο εκπαιδευτικός Golearn στην Ελλάδα αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου προσομοιάζουν και τα δύο κομμάτια της εξέτασης και αποτελούν την κατάλληλη και γρήγορη προετοιμασία για να πάρετε την Πιστοποίηση μέσα σε λίγες ημέρες!

Πηγή 

Πηγή φωτογραφιών: εξώφυλλο, 1.

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr