Search
Close this search box.

Aυτή είναι η cult κωμωδία του 80′ που έχει ξεπεράσει το Friends

Τα «Φιλαράκια» για το Ελληνικό κοινό είναι μάλλον η δημοφιλέστερη ξένη κωμωδία. Στο εξωτερικό όμως υπάρχει ένας -απρόσμενος- ανταγωνιστής.

Μπορεί να έχουν περάσει περισσότερα από 15 χρόνια από την ολοκλήρωση της σειράς «Friends» αλλά το κοινό σε όλο τον κόσμο συνεχίζει… μανιωδώς να παρακολουθεί τις επαναλήψεις της σειράς, είτε μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια, είτε μέσα από τις streaming πλατφόρμες.

Friends: Πώς γυρίστηκαν οι σκηνές με τη Phoebe και την Ursula!

Αυτήν την στιγμή σύμφωνα με τα στατιστικά του HBO, η αγαπημένη κωμωδία βρίσκεται στο νούμερο έξι στην λίστα με τα πιο δημοφιλή σόου. Στο νούμερο πέντε όμως βρίσκεται ένας απρόσμενος ανταγωνιστής. Πρόκειται για το sitcom «Alf», για το οποίο μόλις διαβάσετε την υπόθεση ίσως θεωρήσετε ότι κάποιος σας κάνει πλάκα.

Ένας αστρονόμος επισημαίνει τα λάθη του Don’t Look Up

Πρόκειται για μία σειρά στην οποίο ο εξωγήινος(!) Αλφ, προσγειώνεται στο γκαράζ των Τάνερ, μίας κλασσικής μεσοαστικής Αμερικάνικης οικογένειας. Η σειρά ήταν στην τηλεόραση από το 1986 έως το 1990, με συνολικά 102 επεισόδια στα οποία η νέα οικογένεια του Αλφ να προσπαθεί να κρατήσει την ύπαρξη του κρυφή από την κυβέρνηση και τους γείτονες. Η συγκεκριμένη σειρά λοιπόν τραβάει περισσότερα βλέμματα από την παρέα της Ρέιτσελ και του Ρος!

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr