Search
Close this search box.
James Hetfield

Hetfield: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω το εμβόλιο»

Hetfield: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω το εμβόλιο»

Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για το μέλλον και για τα εμβόλια

Ο James Hetfield ήταν καλεσμένος στο podcast «The Fierce Life», όπου αποκάλυψε πως δεν είναι σίγουρος για το αν θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού.

«Δεν ξέρω αν θα περιοδεύσουμε φέτος. Δεν εξαρτάται από εμένα. Εξαρτάται από το αν είναι όλοι ασφαλείς και δεν μιλάω μόνο για το κοινό, αλλά και για εμάς και την ομάδα μας. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για το μέλλον και για τα εμβόλια. Είμαι λίγο σκεπτικός για το αν θα κάνω το εμβόλιο, αλλά φαίνεται ότι πλέον είναι διαθέσιμο κανονικά, ο κόσμος το κάνει και το έχουν κάνει και πολλοί φίλοι μου… Ωστόσο αν χρειάζεται να έχεις κάνει το εμβόλιο για να ταξιδέψεις θα πάρω την απόφαση εκείνη την ώρα. Κάναμε εμβόλιο όταν πήγαμε στην Αφρική, δεν είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει.» δήλωσε ο frontman των Metallica.

Δήλωσε επίσης:  «Για εμάς το θέμα είναι ή περιοδείες ή γράψιμο… Δεν υπήρχαν περιοδείες έτσι γράψαμε μουσική. Ελπίζω πως θα έχουμε έναν νέο άλμπουμ. Γράψαμε αρκετά. Θα δούμε πρώτα πόσα από αυτά μας αρέσουν και μετά θα τα κυκλοφορήσουμε».

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

[irp]

Για περισσότερα νέα, δείτε εδώ.

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr