Search
Close this search box.

20 ατάκες της Τζούλια Ρόμπερτς: «Το κλειδί για την ομορφιά είναι πάντα να…»

Η Τζούλια Ρόμπερτς, είναι μία από τις πιο εμβληματικές σταρ του Χόλιγουντ. Πέτυχε ευρεία αναγνώριση και φήμη για τον επαναστατικό ρόλο της στο «Pretty Woman» (1990), που την εκτόξευσε στα άστρα. Η ερμηνεία της ως Vivian Ward, μιας γοητευτικής συνοδού, όχι μόνο ανέδειξε την υποκριτική της ανδρεία, αλλά και σταθεροποίησε την ιδιότητά της ως ηγετικής κυρίας.

20+1 ατάκες της Έμα Στόουν: «Το απόλυτο αγαπημένο μου είδος ανθρώπων στον κόσμο είναι…»

Η Τζούλια Ρόμπερτς  έχει λάβει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων ένα Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο «Erin Brockovich» (2000). Η Ρόμπερτς έχει επιδείξει με συνέπεια την ευελιξία της, κάνοντας απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ των ειδών, από τις ρομαντικές κωμωδίες όπως το «My Best Friend’s Wedding» (1997) έως τους δραματικούς ρόλους σε ταινίες όπως το «Steel Magnolias» (1989).

Ενώ η Ρόμπερτς έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, έχει αντιμετωπίσει και αποτυχίες, καθώς δεν έχουν όλα τα έργα καλή απήχηση στο κοινό και στους κριτικούς. Ένα παράδειγμα είναι το «Mary Reilly» (1996), ένα δράμα εποχής όπου η Ρόμπερτς πρωταγωνίστησε δίπλα στον Τζον Μάλκοβιτς. Η ταινία έλαβε αμφιλεγόμενες κριτικές και δεν πέτυχε την αναμενόμενη επιτυχία στο box office.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι το «I Love Trouble» (1994), μια ρομαντική κωμωδία με συμπρωταγωνιστή τον Nick Nolte. Παρά το γεγονός ότι είχε δύο δημοφιλείς για πρωταγωνιστικούς ρόλους, η ταινία έτυχε μιας χλιαρής υποδοχής τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό, και η ερμηνεία της ήταν κατώτερη των προσδοκιών.

Παρά τις περιστασιακές αποτυχίες, η ανθεκτικότητά της και η ικανότητά της να ανακάμπτει έχουν υπογραμμίσει τη διαρκή επιρροή της στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Πέρα από τα κινηματογραφικά της επιτεύγματα, η Τζούλια Ρόμπερτς είναι γνωστή για τις φιλανθρωπικές της προσπάθειες, υποστηρίζοντας διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το λαμπερό χαμόγελό της, η φυσική της γοητεία και το αναμφισβήτητο ταλέντο της την έχουν κάνει μια αγαπημένη φιγούρα στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Με μια καριέρα δεκαετιών, η Τζούλια Ρόμπερτς συνεχίζει να αιχμαλωτίζει το κοινό και παραμένει σύμβολο της δύναμης των αστέρων του Χόλιγουντ.

20 ατάκες της Τζούλια Ρόμπερτς:

 1. Πιστεύω ότι δύο άνθρωποι συνδέονται στην καρδιά και δεν έχει σημασία τι κάνεις, ποιος είσαι ή πού ζεις. δεν υπάρχουν σύνορα ή φραγμοί εάν δύο άνθρωποι προορίζονται να είναι μαζί.
 2. Το να αγαπάς αυτό που κάνεις είναι το μυστικό για όλα.
 3. Όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο εύθραυστη καταλαβαίνεις ότι είναι η ζωή. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα καλό κίνητρο για να σηκώνεσαι χαρούμενος από το κρεβάτι κάθε μέρα.
 4. Μερικές μεγάλες φιλίες μπορούν να δημιουργηθούν όταν βλέπει ο ένας τον άλλος στα καλύτερά του και στα χειρότερα του.
 5. Η ζωή είναι τόσο πολύτιμη. Παρακαλώ, παρακαλώ, ας αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον, ας ζούμε κάθε μέρα, ας προσεγγίζουμε ο ένας τον άλλον, ας είμαστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον.
 6. Όλοι έχουμε λυγίσει κάποια στιγμή. Το να συγχωρούμε τον εαυτό μας ή κάποιο άλλο άτομο μας βοηθά να προχωρήσουμε.
 7. Η αληθινή αγάπη δεν έρχεται, είναι μέσα σου.
 8. Το κλειδί για την ομορφιά είναι πάντα να κοιτάς κάποιον που σε αγαπάει πραγματικά.
 9. Δεν νομίζω ότι η φήμη αλλάζει τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι αλλάζουν καθώς συγκεντρώνουν περισσότερες εμπειρίες και πληροφορίες για τη ζωή.
 10. Η εξυπνάδα είναι το κλειδί, νομίζω, για την καρδιά οποιουδήποτε, γιατί σε ποιον δεν αρέσει να γελάει;
 11. Αν αγαπάς κάποιον, το λες, αμέσως τότε, δυνατά. Διαφορετικά, η στιγμή απλά σε προσπερνάει.
 12. Δεν θα έκανα γυμνό σε ταινίες. Για μένα, προσωπικά… Το να παίζω με τα ρούχα μου είναι παράσταση. Το να παίζω με τα ρούχα μου είναι ντοκιμαντέρ.
 13. Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να συμβεί αν απλώς βάλεις το χέρι σου γύρω από κάποιον.
 14. Σε περίπτωση που ξεχάσω να σας το πω αργότερα, πέρασα πολύ καλά απόψε.
 15. Κοιτάξτε πέρα από τη μπογιά. Ας προσπαθήσουμε να ανοίξουμε το μυαλό μας σε μια νέα ιδέα.
 16. Δεν νομίζω ότι είχα καταλάβει ότι το κόστος της φήμης είναι ότι είναι ανοιχτή σεζόν σε κάθε στιγμή της ζωής σου.
 17. Είναι αστείο όταν οι άνθρωποι λένε, «Δεν νομίζω ότι αρέσω στην Τζούλια». Αγάπη μου, αν δεν μου αρέσεις, θα το μάθεις.
 18. Μπορείς να είσαι πιστός στον ρόλο σου όσο θέλεις, αλλά πρέπει να πας σπίτι με τον εαυτό σου.
 19. Εάν το μόνο που έχεις να προσφέρεις είναι ένα βλέμμα που υποτίθεται ότι είναι ελκυστικό, θα σου δώσουν προσοχή περίπου στο ένα δέκατο απ’ όσο θα έκαναν εάν έλεγες κάτι ενδιαφέρον.
 20. Ξέρεις, όταν οι άνθρωποι είναι ανόητοι, με απογοητεύει.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ηθοποιοί που ποζάρουν με τους νεότερους εαυτούς τους!

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr