Search
Close this search box.
1923

«1923»: Μια νέα σειρά με τον Χάρισον Φορντ και Έλεν Μίρεν – Τρέιλερ

Η σειρά 1923 με τους Χάρισον Φορντ και Έλεν Μίρεν αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Χάρισον Φορντ πρωταγωνιστεί ως Τζέικομπ Ντάτον στις αρχές του 20ου αιώνα στη Δύση, στη σειρά 1923 όταν η πανδημία, η ξηρασία, η απαγόρευση και η Μεγάλη Ύφεση μαστίζουν τις ΗΠΑ με την Helen Mirren ως Kara Dutton στο πλευρό του. Η νέα σειρά θα είναι έργο δύο σεζόν και θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Πρόκειται για ένα ριμέικ της ταινίας “Ender’s Game”.

Πρωταγωνιστούν: οι Michelle Randolph, James Badge Dale, Brian Geraghty, Jerome Flynn και Darren Mann.

Σε συνέχεια της επιτυχίας του “1883”, ανακοινώθηκε ότι ο συνδημιουργός του “Yellowstone” Taylor Sheridan δούλευε πάνω σε μια άλλη σειρά prequel με θέμα τις ρίζες της οικογένειας Dutton στη Μοντάνα.

Τότε, ανακοινώθηκε ότι ο τίτλος θα ήταν “1932”. Ωστόσο, τον Ιούνιο, ανακοινώθηκε ότι ο Sheridan άλλαξε γνώμη σχετικά με το χρονικό πλαίσιο της σειράς. Η μετακίνηση από τη δεκαετία του 1930 στη δεκαετία του 1920 δίνει στη σειρά ένα ακόμη πιο πλούσιο ιστορικό υπόβαθρο, επιτρέποντάς τους να συμπεριλάβουν τα επακόλουθα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και την έναρξη της περιόδου της ποτοαπαγόρευσης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το ζευγάρι έπαιξε για τελευταία φορά ζευγάρι στην οθόνη στην ταινία “The Mosquito Coast” (1986).

Ο ηθοποιός του “Star Wars” και του “Indiana Jones” Ford θα υποδυθεί τον Jacob Dutton, τον αδελφό του James Dutton, τον οποίο υποδύθηκε ο αστέρας της country Tim McGraw στο “1883”, ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ Mirren θα υποδυθεί τη σύζυγό του, Cara Dutton.

Εκτός από τους Ford και Mirren, στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης ο ηθοποιός του “Game of Thrones” Jerome Flynn, η πρωταγωνίστρια του “Pride and Prejudice” του 1995, Jennifer Ehle, η ηθοποιός του “Scream” Marley Shelton και ο πρώην αστέρας του Bond Timothy Dalton – τον οποίο είδαμε πιο πρόσφατα στο “The Crown” του Netflix.

Οι Brandon Sklenar, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Brian Geraghty, Aminah Nieves και Julia Schlaepfer συμπληρώνουν το καστ.

Καστ:

Ξεκινά την προβολή της στις ΗΠΑ και τον Καναδά, στις 18 Δεκεμβρίου και στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία στις 19 Δεκεμβρίου.

Δείτε το teaser της σειράς 1923:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Διαβάστε περισσότερα:

«Μπάρντο, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες»: Μια εντυπωσιακή και συναρπαστική εμπειρία – Τρέιλερ

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr