Search
Close this search box.
Μπάρντο

«Μπάρντο, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες»: Μια εντυπωσιακή και συναρπαστική εμπειρία – Τρέιλερ

Η ταινία Μπάρντο, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες σε σενάριο και σκηνοθεσία Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου έρχεται στους κινηματογράφους.

Ο Αλεχάντρο Γ. Ιναρίτου μας φέρνει το «Μπάρντο, το ψευδές χρονικό ενός σωρού ψέματος». Αυτή η ταινία είναι ένα συναισθηματικό ταξίδι με φόντο το προσωπικό και συγκινητικό ταξίδι του Silverio, ενός διάσημου Μεξικανού δημοσιογράφου και δημιουργού ντοκιμαντέρ που ζει στο Λος Άντζελες.

Νιώθει την ανάγκη να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά φοβάται τι θα του κάνει αυτό το απλό ταξίδι. Αισθάνεται κυριευμένος από τις αναμνήσεις και τους φόβους του και καταναλώνουν συνεχώς τις σκέψεις και την καθημερινότητά του. Σε ένα αστείο, συναρπαστικό και βαθιά προσωπικό βιβλίο, ο Silverio αντιμετωπίζει τα καθολικά ερωτήματα σχετικά με την ταυτότητα, την επιτυχία, τη θνησιμότητα, την ιστορία του Μεξικού και τους βαθιά συναισθηματικούς οικογενειακούς δεσμούς που μοιράζεται με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Εξερευνά τους τρόπους με τους οποίους οι ατομικές μας εμπειρίες διαμορφώνουν την κατανόησή μας για τον κόσμο και πώς οι οικογενειακές μας σχέσεις παρέχουν έναν μοναδικό φακό μέσω του οποίου μπορούμε να δούμε τον κόσμο. Αυτό το βιβλίο είναι απαραίτητο ανάγνωσμα για όποιον ενδιαφέρεται να εξερευνήσει τη δική του ταυτότητα και τους τρόπους με τους οποίους οι εμπειρίες του διαμορφώνουν τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο.

Σε αυτούς τους περίεργους καιρούς, τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος;

Ο Μεξικανός ηθοποιός Daniel Jimenez Cacho φέρνει το μοναδικό του δώρο στον ρόλο του Silverio Gama σε αυτό το δυνατό δράμα. Γυρισμένη σε εκπληκτική ταινία 65 χιλιοστών από τον υποψήφιο για Όσκαρ Darius Konji (“Amour”, “Se7en”) και σε γραμμένο από τους Iñárritu και Nicolas Giacombone (Βραβευμένοι με Όσκαρ για τα “Birdman: or The Unexpected Virtue of Innocence” και “Biutiful”), το “Bardo, το ψευδές χρονικό μιας δέσμης αληθειών” σηματοδοτεί την πρώτη ταινία του Iñárritu που γυρίστηκε στο Μεξικό από το 200. χτύπησε το “Lost Loves.” Το σχέδιο παραγωγής της ταινίας υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Μεξικανός σχεδιαστής Euchenio Caballero, ενώ η Ana Terathas υπογράφει την ενδυματολογία.

Μπάρντο, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες – Bardo: False Chronicle of a Handful of Truths

Παραγωγή: Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου, Στέισι Πέρσκι Κάνις
Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου
Σενάριο: Νικολά Τσιακομπόν, Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου
Φωτογραφία: Ντάριους Κόντζι
Μοντάζ: Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου
Μουσική: Μπράις Ντέσνερ, Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Χιμένεθ Κάτσο, Γκριζέλντα Σισιλιάνι

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Μπάρντο, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Διαβάστε περισσότερα:

Κορσές: Ένα δράμα εποχής που ανατρέπει τα κλισέ – Τρέιλερ

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr