Search
Close this search box.
Όταν η πρώτη εμπειρία του Τζόνι Ντεπ με την υποκριτική ήταν πουλώντας στυλό σε τηλεφωνικό κέντρο

Όταν η πρώτη εμπειρία του Τζόνι Ντεπ με την υποκριτική ήταν πουλώντας στυλό σε τηλεφωνικό κέντρο

Τζόνι Ντεπ: θρύλος του Χόλυγουντ και αναμφίβολα από τους πιο ξεχωριστούς όλων των εποχών. Η καριέρα του Ντεπ ήταν γεμάτη ανατροπές, αλλά ήταν πάντα ένας από τους πιο καθιερωμένους αστέρες του Χόλυγουντ. Ήξερες, ωστόσο, ότι η πρώτη του εμπειρία με την υποκριτική ήταν όταν εργαζόταν σε τηλεφωνικό κέντρο;

Ο Johnny Depp υπήρξε η έμπνευση για ένα τραγούδι της Patti Smith!

Ο Ντεπ έχει υποδυθεί εμβληματικούς ρόλους σε ταινίες όπως ο «Ψαλιδοχέρης» και η «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» σε σκηνοθεσία Tim Burton, και οι «Οι Πειρατές της Καραϊβικής». Όμως, πριν γίνει ένα λαμπρό αστέρι στο Χόλυγουντ, εργαζόταν ως εκπρόσωπος τηλεφωνικού κέντρου για να πληρώνει λογαριασμούς, ενώ προσπαθούσε να εισβάλει στην κινηματογραφική βιομηχανία. Εκεί, μάλιστα, ξεδίπλωνε το ταλέντο του, υποδυόμενος μέσω της φωνής και από ένα διαφορετικό χαρακτήρα σε κάθε τηλεφώνημα, στην προσπάθειά του να πουλήσει στυλό. Φοβερό μάρκεντινγκ θα μπορούσε να ήταν αυτό σήμερα, έτσι; Φανταστείτε να σας παίρνει τηλέφωνο Ντεπ… Shut up and take my money!

Σε συνέντευξή του, ο πολυαγαπημένος ηθοποιός δηλώνει:

«Πουλούσα στυλό τηλεφωνικώς. Αλλά όλος ο χαβαλές ήταν ότι έπρεπε να τηλεφωνήσεις σε αγνώστους και να πεις, “Γεια, τι κάνεις;” επινοώντας ένα όνομα, όπως, «Γεια, είμαι ο Edward Quartermaine από την Καλιφόρνια. Μπορείτε να κερδίσετε αυτό το ρολόι του παππού ή ένα ταξίδι στην Ταϊτή”.

Τους υπόσχεσαι όλα αυτά τα πράγματα αν αγοράσουν ένα πακέτο στυλό. Ήταν απλά απαίσιο. Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι αυτή ήταν η πρώτη εμπειρία που είχα με την υποκριτική».

Ο καλόκαρδος Johnny ένιωσε τόσο ηθικά συμβιβασμένος από τον βραχύβιο ρόλο του που μετά τη μοναδική πώληση που κατάφερε να κάνει, είπε στον πελάτη να κάνει πίσω.

Είπα: «Πούλησα ένα πακέτο στυλό σε έναν άντρα. Και μετά με ρωτούσε για το ταξίδι στην Ταϊτή και με είχαν κατακλύσει οι ενοχές, οπότε του είπα: «Ε, φίλε, δεν θέλεις αυτά τα (υβριστικά) στυλό. Αυτό είναι απάτη. Το ρολόι του παππού είναι μούφα. Δεν θα πάτε στην Ταϊτή. Συγγνώμη».

Αυτό μας γοητεύει ακόμη περισσότερο… Η απόδειξη ότι αναπάντεχα μπορεί να ανοίξει η πόρτα για μια λαμπρή καριέρα, κάνοντας όπως ο Ντεπ, αυτό που αγαπούσε και ήξερε καλά να κάνει. Μα πάνω από όλα δεν ξέχασε αυτό στο οποίο λίγοι είναι αφοσιωμένοι πλέον, την ανθρωπιά.

Πηγή εξωφύλλου

10 αποφθέγματα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr