Search
Close this search box.
Όζι Όσμπορν δήλωση

Όζι Όσμπορν: «Ο χρόνος επιταχύνεται όταν μεγαλώνεις» – Δείτε τι δήλωσε ο πρίγκιπας του σκότους!

Ο Όζι Όσμπορν έχοντας φτάσει πλέον στα 75 του άρχισε να συνειδητοποιεί ότι δεν έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του.

Για άλλη μια φορά ο Όζι Όσμπορν έρχεται στο επίκεντρο με τις δηλώσεις του  στο «Rolling Stone» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχει ξεκινήσει και πάλι να καπνίζει μαριχουάνα. Ενώ η η σύζυγός του, Σάρον Όσμπορν ανησυχεί πολύ για εκείνον, χωρίς όμως ο ίδιος να δείχνει να συμμερίζεται την ανησυχία της.

«Μα πόσα χρόνια νομίζει ότι θα ζήσω; Στην καλύτερη περίπτωση, μου απομένουν 10 χρόνια, ο χρόνος επιταχύνεται όταν μεγαλώνεις», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ενώ έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, πως έχει συνάψει ένα σύμφωνο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας με τη Σάρον, λέγοντας ότι δεν φοβάται να πεθάνει, αλλά δεν «θέλει να έχει μια μακρά, οδυνηρή και άθλια ύπαρξη».

«Μου αρέσει η ιδέα ότι αν πάσχω από μια ανίατη ασθένεια, μπορώ να πάω σε ένα μέρος στην Ελβετία και να το κάνω γρήγορα», εξήγησε και πρόσθεσε: «Είδα τον πατέρα μου να πεθαίνει από καρκίνο». Να θυμίσουμε ότι ο Όζι διαγνώστηκε με νόσο του Πάρκινσον το 2003, αλλά δεν το είχε αποκαλύψει, μέχρι το 2020. Ωστόσο, η υγεία του επιδεινώθηκε, όταν υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση στη σπονδυλική στήλη τον Ιούνιο του 2022.

Μπρους Γούιλις: Ο ηθοποιός δίνει τη δική του μάχη με την άνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr