Search
Close this search box.
Μπρους_Γουίλις_άνοια_βίντεο

Μπρους Γούιλις: Ο ηθοποιός δίνει τη δική του μάχη με την άνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπρους Γουίλις που ταλαιπωρείται από άνοια συμμετέχει σε ένα σπάνιο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και προκαλεί θλίψη.

Μία από τις κόρες του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ ανέβασε για πρώτη φορά στο Instagram ένα βίντεο για να εξηγήσει την τρέχουσα κατάσταση του ηθοποιού εν μέσω της δύσκολης μάχης του με τη μετωποκροταφική άνοια, από την οποία πάσχει.

Στο βίντεο, η Σκάουτ Λαρού Γουίλις, κάθεται δίπλα στον πατέρα της και του σφίγγει το χέρι, και εκείνος σφίγγει το δικό της. Ο Γουίλις φαίνεται να φοράει ένα μάλλινο σκούφο και ζεστά ρούχα ενώ μοιάζει και φανερά ταλαιπωρημένος.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=bNnBpRkpJPU&ab_channel=ProtoThema

Την ίδια ώρα η σύζυγος του Γουίλις, θέλοντας να ευχηθεί για την “Ημέρα των Ευχαριστιών” ανέβασε στο δικό της προφίλ μια παλιότερη φωτογραφία, όπου συναντήθηκε όλη η οικογένεια μαζί με την Ντέμι Μουρ και τις κόρες της με τον Γουίλις.

Μπρους_Γουίλις_άνοια_Βίντεο

Τον Φεβρουάριο, η άλλη κόρη του, η Ράμερ, ανακοίνωσε ότι ο Μπρους Γουίλις έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια (FTD). Έκτοτε έχει παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια τον βλέπουμε δημοσίως. Τελευταία φορά εθεάθη στο Λος Άντζελες πριν από λίγες ημέρες.

Ενώ σε δηλώσεις που έκανε και η άλλη κόρη του, Ταλούλα Γουίλις είπε: «Αν μπορούμε να πάρουμε κάτι που παλεύουμε ως οικογένεια και ατομικά, για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους, είναι να το μετατρέψουμε σε κάτι όμορφο, αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς». Και πρόσθεσε ότι ο πατέρας της παραμένει «ο ίδιος με πολλούς τρόπους», αλλά ότι έχει «χάσει μέρος της χαράς της ζωής και των γλωσσικών του δεξιοτήτων», προσθέτοντας ότι η μουσική εξακολουθεί να είναι σημαντική γι’ αυτόν.

“Nightmare Before Christmas”: Η ιδέα για το sequel της γνωστής ταινίας προκάλεσε την αντίδραση του Τιμ Μπάρτον

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr