Search
Close this search box.
Μπρους_Γουίλις_κατάσταση_υγείας

Μπρους Γούιλις: Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του – Δεν αναγνωρίζει πλέον ούτε την Ντέμι Μουρ

Η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις φαίνεται να χειροτερεύει, καθώς πλέον δεν αναγνωρίζει ούτε την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ.

Η υγεία του Μπρους Γουίλις φαίνεται να χειροτερεύει κάθε εβδομάδα που περνάει. Διαγνωσμένος με μετωποκροταφική άνοια, ο ηθοποιός πάσχει από σοβαρή απώλεια μνήμης. Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, δεν αναγνώρισε την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ, όταν πήγε να τον δει μετά την επιστροφή της από ένα ταξίδι στην Ιταλία.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.lavart.gr/%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%af%ce%bb%ce%b9%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ac-%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b1%ce%bd/

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Closer», η ηθοποιός και πρώην σύζυγός του είναι συντετριμμένη. Δεν γνώριζε ότι η υγεία του Γουίλις επιδεινωνόταν ραγδαία. Πρόσφατα, η οικογένειά του ενημερώθηκε ότι δεν είναι πλέον σε θέση να επικοινωνήσει λεκτικά, αλλά αναγνωρίζει τη σύζυγο και τις κόρες του.

Ένας φίλους του Μπρους Γουίλις δήλωσε στη New York Post: «Η αίσθησή μου είναι ότι μέσα σε ένα με τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι», ανέφερε. «Κάποτε του άρεσε να διαβάζει πολλά βιβλία, αλλά τώρα δεν μπορεί. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον στη διάθεσή του. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ο Μπρους».

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr