Search
Close this search box.
Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Χριστόφορος Παπακαλιάτης : «Δέχθηκα αμφισβήτηση από τα κανάλια»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Studio 4» της τηλεόρασης του Mega.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο δημιουργός της σειράς «Maestro» στην εκπομπή «Studio 4» της τηλεόρασης του Mega.

Παπακαλιάτης: Πόσο κοστίζει ανά επεισόδιο η σειρά Maestro;

Η σειρά του έγινε γρήγορα αγαπημένη στους θεατές. Ο δημοφιλής ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος δε δίστασε να παραδεχτεί ότι είχαν αμφιβολίες οι τηλεοπτικοί σταθμοί στην αρχή της καριέρας του.

Είχα αμφισβήτηση και άρνηση από τα κανάλια:

« Εσύ από πού κι ως πού θα κάνεις δική σου δουλειά;». Δε με επηρέασε, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Netflix: Ποιες ταινίες κυκλοφορούν σήμερα; 26/10

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είχα όλη την ορμή, το πείσμα. Όταν είσαι 24 χρόνων και κάνεις αυτό που αγαπάς νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο. Είχα αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά. Είχα κι εγώ τα θέματά μου όμως. Ξέρεις κάποιον που να γράφει και να μην έχει τα θέματά του; Τώρα λόγω ηλικίας είμαι καλύτερα. Ένα κομμάτι μας ηρεμεί, ωριμάζει.»

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως χρειάστηκε να πει ένα ψέμα σε οντισιόν, αναφέροντας ότι είχε απίστευτο θράσος, καθώς έκανε «κοπάνα» από το σχολείο για να συμμετάσχει σε έργο, ενώ όταν τον ρωτούσαν πού βρίσκονταν οι γονείς του εκείνος απαντούσε πως τον περίμεναν έξω.

 

Υπόθεση της σειράς Maestro:

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Αυτό το γεγονός θα αποτελέσει την αφορμή να γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία του νησιού, ενώ συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή, για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Διαβάστε περισσότερα:

Χάρι Πότερ: Ο Fiennes υπερασπίζεται την J.K. Rowling: «Η λεκτική βία που της ασκείται είναι αηδιαστική»

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr