Search
Close this search box.
«Φιλαράκια»

«Φιλαράκια»: H σεναριογράφος χαρακτήρισε δύσκολους και κακούς συνεργάτες τους πρωταγωνιστές

«Φιλαράκια»: Η συγγραφέας Patty Lin συζητά με ειλικρίνεια τις εμπειρίες της με την σειρά ” Τα Φιλαράκια” στο βιβλίο που εξέδωσε πρόσφατα, παρουσιάζοντας τους πρωταγωνιστές κακούς ως συνεργάτες

Η Lin αναλύει, σημειώνοντας ότι οι πρωταγωνιστές από τα «Φιλαράκια» έδειξαν δυσαρέσκεια με τους ρόλους τους μέσα σε μια γερασμένη τηλεοπτική σειρά, αποζητώντας προσωπική ανάπτυξη. Σύμφωνα με την ίδια, αναζητούσαν επίμονα τρόπους για να προσαρμόσουν κάθε σενάριο ώστε να εξυπηρετεί τις ατομικές τους ανάγκες. Η συνεργασία της με τη σειρά ξεκίνησε το 2000, κατά τη διάρκεια της έβδομης σεζόν της και εν μέσω της παγκόσμιας αναγνώρισής της. Η Lin, η οποία έχει επίσης συμβάλει σε έργα όπως το “Breaking Bad” και το “Desperate Housewives”, υπογραμμίζει μια έντονα προκλητική δυναμική κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τα μέλη του καστ. Υποστηρίζει ότι κάθε ηθοποιός, χωρίς εξαίρεση, αποδείχθηκε περίπλοκος και δυναμικός όταν επρόκειτο για θέματα σεναρίου, εκφράζοντας τη γνώμη του για κάθε γραμμή του σεναρίου που τον αφορούσε.

Trivia: 26 πράγματα που δεν ξέρατε για τα Φιλαράκια

Η  Lin ισχυρίζεται ότι προέκυψαν περιπτώσεις όπου, αν ένας ηθοποιός δεν συμπαθούσε ένα αστείο, το υπονόμευε σκόπιμα, ωθώντας τους σεναριογράφους να το αναθεωρήσουν. Προσθέτει ότι πολλά πολλά υποσχόμενα αστεία απορρίφθηκαν λόγω του ότι τα μέλη του καστ μπέρδευαν σκόπιμα τις ατάκες και μιλούσαν ενώ ασχολούνταν με άλλες δραστηριότητες.

Επιπλέον, η Lin αφηγείται τη δυναμική των συναντήσεων των σεναριογράφων με τους ηθοποιούς για να συζητήσουν τα αρχικά προσχέδια του σεναρίου. Οι συναντήσεις αυτές, που συνήθως γίνονταν στο σκηνικό χώρο του σπιτιού της Μόνικα, χρησίμευαν ως η αρχική ευκαιρία των ηθοποιών να εκφράσουν τις απόψεις τους, συχνά με φωνές. Η Lin αποκαλύπτει ότι οι κριτικές τους ήταν γενικά αρνητικές, και ακόμη και όταν εξέφραζαν ανησυχίες, οι ηθοποιοί σπάνια πρότειναν βιώσιμες λύσεις.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Θεωρώντας τους εαυτούς τους θεματοφύλακες των χαρακτήρων τους, συχνά έθεταν βέτο σε ορισμένες ενέργειες ή διαλόγους, μια στάση που περιστασιακά αποδείχθηκε επωφελής. Ωστόσο, ο Lin χαρακτηρίζει αυτές τις συνεδρίες ως συνολικά αρνητικές και συγκρουσιακές, αποκλίνοντας από την αναμενόμενη ατμόσφαιρα για τη δημιουργία μιας κωμικής σειράς.

Τα “Φιλαράκια” σημείωσαν τεράστια επιτυχία κατά τη διάρκεια της δεκαετούς τηλεοπτικής τους πορείας, αποτελώντας μια μνημειώδη σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ηθοποιοί έγιναν πρωτοσέλιδο και εκτός οθόνης για τις ικανότητές τους στις διαπραγματεύσεις, εξασφαλίζοντας σημαντικές αποζημιώσεις ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων ανά επεισόδιο στις τελευταίες σεζόν.

Αυτή η συλλογική ενότητα μεταξύ των ηθοποιών είχε συχνά ως αποτέλεσμα ένα περιβάλλον που δεν ήταν απολύτως φιλόξενο για τους ξένους. Πολυάριθμοι καλεσμένοι αστέρες κατά τη διάρκεια των ετών εξέφρασαν την αίσθηση ότι δεν ήταν ευπρόσδεκτοι στα γυρίσματα, ένα συναίσθημα που αποδίδεται στην ισχυρή συντροφικότητα και ενότητα μεταξύ των βασικών μελών του καστ.

Η Κόρτνεϊ Κοξ υπερασπίζεται το σπίτι της στα «Φιλαράκια»!

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr