Search
Close this search box.
Κόρτνεϊ_Κοξ_γαλοπούλα

«Φιλαράκια»: Η Κόρτνεϊ Κοξ αναπολεί τον Μάθιου Πέρι στην σκηνή με την γαλοπούλα στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κόρτνεϊ Κοξ φόρεσε μια γαλοπούλα στο κεφάλι και αναβίωσε την σκηνή που είχε γυρίσει με τον εκλιπόντα Μάθιου Πέρι.

Μια από τις πιο εμβληματικές σκηνές από τα «Φιλαράκια» αναπαρήγαγε η Κόρτνεϊ Κοξ για την «Ημέρα των Ευχαριστιών». Λίγο μετά το θάνατο του Μάθιου Πέρι, η τηλεοπτική του σύζυγος και φίλη του δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram. Η χαμογελαστή “Μόνικα” κρατάει μια ωμή γαλοπούλα πάνω από το κεφάλι της και χορεύει το τραγούδι της σειράς. «Ελπίζω αυτό να σας κάνει χαρούμενους», είπε μεταξύ άλλων στους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Να θυμίσουμε ότι η Κοξ αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον Μάθιου Πέρι, με την ανάρτηση της στο Instagram να αναφέρει: «Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που έζησα μαζί σου Μάτι και μου λείπεις κάθε μέρα», ενώ την συνόδευσε με ένα απόσπασμα από την σειρά λέγοντας: «Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελα να μοιραστώ. Προς το παρόν εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου».

 

Δείτε το βίντεο με την σκηνή:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

«Poor Things»: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου κυκλοφορεί σύντομα – Πότε κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα; (ΤΡΕΙΛΕΡ)

 

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr