Search
Close this search box.
Κόρτνεϊ_Κοξ_Ματ_ΛεΜπλάνκ_αποχαιρετισμός

Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ ΛεΜπλάνκ: Αποχαιρέτησαν το “φιλαράκι” τους Μάθιου Πέρι – Τι έγραψαν στους λογαριασμούς τους;

Η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Ματ ΛεΜπλάνκ αποχαιρέτησαν το “φιλαράκι” τους Μάθιου Πέρι με αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η ζωή μιμείται την τέχνη, και τα “Φιλαράκια” είναι μια τέτοια περίπτωση. Καθώς η “φασαρία” των social media σιγά-σιγά υποχωρείη Κόρτνεϊ Κοξ και ο Ματ ΛεΜπλάνκ έπιασαν τους λογαριασμούς τους και αποχαιρέτησαν με έναν πιο προσωπικό τρόπο τον φίλο τους.

Δείτε περισσότερα:

https://www.lavart.gr/%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b9%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b1/

Η Κοξ μοιράστηκε στο Instagram ένα απόσπασμα από το διάσημο επεισόδιο στο οποίο εκείνη και ο Τσάντλερ είχαν ένα one-night stand στο Λονδίνο και προσπαθούσαν να το κρύψουν από τον Ρος: “Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που είχα μαζί σου Μάτι και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν δουλεύεις τόσο κοντά με κάποιον είναι χιλιάδες οι στιγμές που θα ήθελες να μοιραστείς. Για την ώρα αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου. Υποτίθεται ότι οι χαρακτήρες μας θα έκαναν σεξ για ένα βράδυ – όμως ήταν τέτοια η αντίδραση του κόσμου που τελικά έγινε η αφετηρία του δεσμού τους. Και σε αυτή τη σκηνή, πριν αρχίσει το γύρισμα, ψιθύρισε στο αυτί μου μια αστεία ατάκα για να πω. Το έκανε συχνά αυτό. Ήταν αστείος και ήταν ευγενής.”

Την ίδια ώρα ο Ματ ΛεΜπλανκ, έγραφε στον δικό του λογαριασμό μαζί με φωτογραφίες από την σειρά: Μάθιου. Με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι στ’ αλήθεια ανάμεσα στις αγαπημένες της ζωής μου. Ήταν τιμή να μοιράζομαι τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελώ όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα τώρα αδελφέ μου, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Σ’ αγαπώ πολύ. Και υποθέτω θα κρατήσεις το 20$ που μου χρωστάς.”

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr