Search
Close this search box.
megas alex netflix

Το Netflix αποκάλυψε φωτογραφίες από τη σειρά ντοκιμαντέρ «Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού»

Η επίσημη ανακοίνωση του Netflix για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τον Μέγα Αλέξανδρο δείχνει ότι η αναμονή τελειώνει σύντομα. – Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα παρακάτω.

Netflix: Το «Μπερλίν» είναι πλέον εδώ και ένας ενθουσιασμός μας διακατέχει

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου 2024 στην Ελλάδα. Με τίτλο “Alexander: The Making of a God” («Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού»), αποτελείται από έξι επεισόδια και θα προσφέρει μια μοναδική μίξη συνεντεύξεων με ειδικούς και δραματικών αναπαραστάσεων για τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

μεγας αλεξανδρος νετφλιξ

Η σειρά θα επικεντρωθεί στην αριστοτεχνική επιχείρηση και την κατάκτηση της περσικής αυτοκρατορίας, αναδεικνύοντας την επιτυχία αυτής της κατάκτησης που εξακολουθεί να προκαλεί δέος. Οι συνεντεύξεις με ειδικούς στον ιστορικό και αρχαιολογικό τομέα θα συνδυαστούν με συναρπαστικές δραματικές αναπαραστάσεις.

μεγας αλεξανδρος νετφλιξ

Η παραγωγή της σειράς έγινε στο Μαρόκο τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ οι πρωταγωνιστές περιλαμβάνουν τον Mido Hamada ως βασιλιά Δαρείο και τον Buck Braithwaite στο ρόλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

μεγας αλεξανδρος νετφλιξ

Ανάμεσα στους εμπειρογνώμονες που συμμετέχουν στην παραγωγή είναι και η αρχαιολόγος Καλλιόπη Λιμναίου Παπακώστα.

 

Ο Κόλιν Φάρελ εξομολογήθηκε πως ντρέπεται για τον τρόπο που ερμήνευσε τον Μέγα Αλέξανδρο

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr