Search
Close this search box.
all i want for christmas

Το τρελό χρηματικό ποσό που έχει κερδίσει η Mariah Carey στο Spotify από το “All I Want For Christmas Is You”

Τα Χριστούγεννα φέρνουν μαζί τους τη χαρά των εορταστικών τραγουδιών και το «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey συνεχίζει να είναι ένα διαχρονικό αγαπημένο.

Φρανκ Σινάτρα: Η διαχρονική μαγεία των χριστουγεννιάτικων μελωδιών του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχικά δίσταζε να κυκλοφορήσει ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι νωρίς στην καριέρα της. Όμως, η αγάπη της Mariah Carey για τις γιορτές την οδήγησε να δημιουργήσει το εμβληματικό κομμάτι το 1994. Παρά τις αρχικές της επιφυλάξεις, το τραγούδι έγινε κλασικό για τις γιορτές και μια πρόσφατη μελέτη από τον ιστότοπο “Hello Millions” αποκαλύπτει ότι η Carey έχει κερδίσει σχεδόν 5,4 εκατομμύρια δολάρια μόνο στο Spotify.

Με περισσότερo από ένα δισεκατομμύριο ακροάσεις στο Spotify, το “All I Want For Christmas Is You” θεωρείται το πιο κερδοφόρο χριστουγεννιάτικο τραγούδι της πλατφόρμας, κερδίζοντας περίπου 0,0035 $ ανά ακρόαση. Η μελέτη κατατάσσει επίσης το «Last Christmas» του Wham στη δεύτερη θέση, με κέρδη 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων, και το «Santa Tell Me» της Ariana Grande στην τρίτη θέση, αποφέροντας εκτιμώμενα έσοδα 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πέρα από το Spotify, τα ετήσια κέρδη της Carey από το τραγούδι είναι εξωφρενικά. Μια μελέτη του 2017 έδειξε ότι μέχρι εκείνη τη χρονιά, η Carey είχε κερδίσει συνολικά 60 εκατομμύρια δολάρια για το κομμάτι από την κυκλοφορία του το 1994. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, τα κέρδη της από το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι έχουν φτάσει περίπου τα 87 εκατομμύρια δολάρια.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Τζον Λένον: Για ποιο τραγούδι ήταν περήφανος;

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr