Search
Close this search box.
Beatles νέο τραγούδι

Το νέο τραγούδι των Beatles «Now and Then» κυκλοφόρησε και προκαλεί ανατριχίλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι των Beatles με τίτλο «Now and Then», ένα κομμάτι που ολοκληρώνει μια σειρά τραγουδιών γραμμένων από τον Τζον Λένον, που παραδόθηκαν σε μορφή demo το 1994.

Αυτή ήταν η ολοκλήρωση μιας σειράς τραγουδιών που είχε γράψει ο Λένον και είχε δοθεί ως demo στον Πολ ΜακΚάρτνεϊ από τη Γιόκο Όνο το 1994, και η κασέτα είχε την ένδειξη «For Paul». Ο ΜακΚάρτνεϊ και οι υπόλοιποι Beatles δημιούργησαν δύο νέα τραγούδια από αυτή την ηχογράφηση, τα «Free As a Bird» και «Real Love». Και τα δύο έφτασαν στην πρώτη πεντάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, το «Free As a Bird στο νούμερο δύο τον Δεκέμβριο του 1995 και το «Real Love» στο νούμερο τέσσερα τον Μάρτιο του 1996.

Ωστόσο, το συγκρότημα δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει το τραγούδι από το demo του «Now and Then» και εγκατέλειψε την προσπάθεια. Τώρα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης, η φωνή του Τζον Λένον απομονώθηκε καλύτερα από το demo και το τραγούδι τελικά ολοκληρώθηκε. Ο ΜακΚάρτνεϊ και ο Ρίνγκο Σταρ ηχογράφησαν νέα μέρη για το τραγούδι, ενώ ο αείμνηστος Τζορτζ Χάρισον συμμετείχε σε ένα κιθαριστικό μέρος που μπήκε στο ράφι το 1995.

Τι ώρα θα κάνει πρεμιέρα το «Milky Way» στο Mega; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΜακΚάρτνεϊ εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το συγκρότημα το 1995: «Στην demo κασέτα του Τζον, το πιάνο ήταν λίγο δύσκολο να ακουστεί. Και εκείνες τις μέρες, φυσικά, δεν είχαμε την τεχνολογία για να κάνουμε τον διαχωρισμό… μας τελείωσε λίγο ο χρόνος. Το Now and Then απλά μαράζωσε σε ένα ντουλάπι».

Από σεβασμό για το ημιτελές έργο του Λένον, είπε ότι είχε αμφιβολίες για το αν θα έγραφε όλα τα τραγούδια στα demos του: «Είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε; Κάθε φορά που σκεφτόμουν κάτι τέτοιο, σκεφτόμουν, περίμενε ένα λεπτό, ας πούμε ότι είχα την ευκαιρία να ρωτήσω τον Τζον: «Έι Τζον, θα ήθελες να τελειώσουμε αυτό το τελευταίο σου τραγούδι;». Σου λέω, ξέρω ότι η απάντηση θα ήταν: ‘Ναι!’».

Ακούστε το τραγούδι:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr